Friday, 1 April 2016

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500

ASSALAMUALAIKUM...




Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini. Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar bagi sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah.

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Syaratnya mudah sahaja



  • Wajib Follow semua blog dibawah ini
  • Buat Entry bertajuk " Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 "
  • Copy dan paste kan code HTML yang disediakan ke dalam entri ini
  • Publish dan pastekan link tersebut di entri ini
  • Tempoh berlangsungnya giveaway ini berlangsung 2 minggu bermula 1 April 2016 sehingga 14 April 2016
  • Keputusan akan dikeluarkan pada 18 April 2016
    SENARAI PESERTA 

    Sila Highlight All dan Copy HTML di bawah ini dan paste di entry HTML 

      24 comments:

      1. Good luck saya ucapkan. :)

        ReplyDelete
      2. Terima kasih kerana sudi sertai Giveaway Blogger Utara, semoga berjaya yer ๐Ÿ˜ƒ

        ReplyDelete
        Replies
        1. suka2 jer zumal xfollow pun semua blogger utara cuma beberapa org saja termasuk zumal...tq

          Delete
        2. Hehe macam tu yer akak ^-^

          Delete
        3. Gitulah zumal hrp xjadi masalah kot.

          Delete
      3. moga berjaya K PI, inshaAllah

        ReplyDelete
      4. waw hadiah give awaynya RM 500 seandainya bisa ikut serta giveaway, minimal masuk juara ke dua deh...juara ke 1 nya akak.

        ReplyDelete
      5. tq wawa..amiin insyaAllah.

        ReplyDelete
      6. All the best kak PI... slmt ber GA... :)

        ReplyDelete
      7. Singgah Dr segmen yg sama, good luck&all d best...;-)

        ReplyDelete

      Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

      MyBloglist