Thursday, 29 January 2015

MEOW...MEOW...

ASSALAMUALAIKUM...




KELETAH MEOW MEOW PELIHARAAN YANG MANJA MELUCUKAN MEMANG MENGHIBUR HATI. MEOW KESAYANGAN RASULLULLAH, MEMBELANYA, BERSABAR DENGAN KERENAHNYA DIJANJIKAN REZEKI YANG MELIMPAH...INSYA ALLAH KERNA MENGIKUTI SUNNAH RASULULLAH..



GRAFIK GKAP.

20 comments:

  1. awww...kucing ni binatang yang comel sangat..!!
    tu senang jatuh sayang tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya kucing2 comel mmg memikat hati...tq putri beribiru..

      Delete
  2. Comel je meow.siap tutup suis

    ReplyDelete
    Replies
    1. kucing ni boleh brfikir cam kita juga..tq acik erna.

      Delete
  3. Kalaulah kucing pandai off switch pengsan kita asyik kena mainkan kucing:)
    Nak kena save selalu kalau buat kerja di pc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm...kucin ni cerdik n tau caranya nk cari perhatian ...kdg xterfikir dek kita...tq kakzakie.

      Delete
  4. suka kartun tu, dlm tulisan jawi...meow meow..comel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm mcm kartun akhbar lama yg bertulisan jawi..tq nohas.

      Delete
  5. Kucing-kucing ni kadang cerdik. Nampak duduk senyap je, bila belakang kita, ada je trick yang dia buat bagi kita bengang. Tapi nak marah pun tak sampai hati. Yer la, kucing ni tengok muka comel, kita pun tak jadi marah. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kucing2 ni berakal juga n tau berfikir juga rasanya...tmbhan rupanya yg comel menyjuk hati...tq sylarius yusof.

      Delete
  6. ala..ni yang buat tak sabar nak bela kucing nih..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayangilah kucing walau x membelanya...tq diana.

      Delete
  7. Saya suke kucing..lebih2 lg kalo yg bulu tebal.rsa cam nk buat bantal je..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke best ada kucing berbulu tebl..memeluknya...jgn bersin dh...tq nick nashram.

      Delete
  8. Erghhhh macam kucing saya jer... kalau kita busy kat komputer dipanggil2nya... bukannya nak makan tapi nak ajak kita main ngan dia... bila boring ditinggalnya kita... tapi tetap sayang kat kucing2 saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. heh..heh..seakan-akn dgn citer grafik tu ya...tentu buat najib tersenyum...tq

      Delete
  9. Geram tengok meow yang tomey camtu ^-^

    ReplyDelete
  10. zumal bnyk bela kucing mesti dh fhm dgn keletah kucing...tq zumal...

    ReplyDelete

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

MyBloglist