Friday, 2 October 2015

GIVEAWAY DIANARASHID BERSAMA MAMALINK .COM.MY

ASSALAMUALAIKUM....

JOM SERTAI GIVEAWAY DIANARASHID BERSAMA MAMALINK.COM.MY...


Untuk melayak kan kawan2 semua menyertai Giveaway ini ada beberapa syarat mudah yang perlu kawan-kawan patuhi..Sebelum tu mari tengok senarai hadiah dulu.


SENARAI HADIAH

*Mustela travel pack x 10 pemenang
setiap pek mengandungi :-
  • Mustela Dermo Cleansing 50ml
  • Mustela Cleansing Milk 50ml
  • Mustela PhysioBebe 50ml
  • Mustela 1-2-3 Vitamin Barrier Cream 10ml
  • Mustela Soothing Comfort Balm 3ml
  • Mustela Cold Cream 5ml
( Baca disini maklumat mengenai produk Mustela)

*Wang tunai Rm30 x 1 pemenang

*wang tunai Rm20 x 1pemenang

*sehelai instant shawl + broach x 1 pemenang

*1 set produk kecantikan x 2pemenang

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

-Like facebook penaja.
Asyalya
Mamalink



-Follow instagram penaja.
@mnizamyusof
@dianarashid80
@safurara 

-Follow blog penaja
Bahejabella
Safurara.com
Dianarashid.com
Asyalya

-Buat satu entry khas dengan tajuk GIVEAWAY DIANA RASHID BERSAMA MAMALINK DOT COM.

-copy codding di bawah dan paste kan di html blog post anda.

<div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">
Assalamualaikum..<br />
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
<a href="http://2.bp.blogspot.com/-SL3sdwF7cqM/Vgz6RzBUXcI/AAAAAAAAkIA/5kn29xcvGH4/s1600/20151001171442.png" imageanchor="1" 

31 comments:

  1. giveaway yang didapat langsung dari dua sekaligus dari dinarashid dan dari mamalink ya kak...semoga giveawaynya menggembirakan hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm gitulah chilembu thea..insyaAllah,,suka2 saja tu.

      Delete
  2. yup! good luck ya Pi..akan cuba join..menarik pula ni

    ReplyDelete
  3. Moga tercapai hajat yang dinginkan..:-)

    ReplyDelete
  4. wow...mcm best..keep it up :)

    ReplyDelete
  5. Waaah rasa tertarik hadiah
    Seperti warna indah

    ReplyDelete
  6. wah lumayan tu hadiah nya P
    gudluck utk yg join

    ReplyDelete
  7. byk bebenor hadiahnya ... semoga berjaya PI

    ReplyDelete
  8. selamat berGA kak.. good luck :)

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya Kak paridah..

    ReplyDelete
  10. saya dah masuk kan dalam senarai kak..terima kasih sudi join..bukan senang nak tengok akak join GA ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq diana..sesekali join juga GA yg dianjurkan kawan2 ni..terutama yg ramah mesra mcm diana n yg lain2 sbb kalau xreti boleh tanya...maklum le org tua nk ikut rentak org muda mmg xjalannya.

      Delete
  11. fuyoo banyaknya GA dgn hadiah menarik...tq cik adda jemput kak join. insyaAllah teringin juga nk join.

    ReplyDelete
  12. BW dari segmen yang sama..

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lambat Pancut)

    HOT ITEM..
    Nak muka putih dan licin?? Sabun PamoArgan adalah jawapanya..
    Nak memikat suami?? LeoRa For Women jawapan yang PASTI..

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

MyBloglist