بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...

Sesungguhnya cabaran dan dugaan itu hadir untuk menguji kekuatan kita. Kali ini, #Cabaran20Hari untuk menguji adakah anda blogger TEGAR?

#Cabaran20Hari adalah cabaran selama 20 hari di mana setiap hari anda perlu membuat entri menggunakan tajuk yang di beri beserta kata kunci atau keyword   #Cabaran20Hari di dalam setiap entri.

Cabaran akan bermula pada hari ini, 27 Jun 2015 sehingga 16 Julai 2015. 

Wahh!! Dah mula?


Ya! 

Jom sahut cabaran ini!
- See more at: http://www.akupenghibur.com/2015/06/cabaran20hari-puasa-raya-2015.html?showComment=1435308063573#c1728663698298004167

#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015
#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015

Saguhati akan diberi kepada 10 peyertaan awal yang berjaya menghabiskan ke semua cabaran mengikut tajuk dan tarikh yang diberi. Penyertaan terbuka kepada semua Blogger.

Saguhati akan diberitahu kemudian. Apa tunggu lagi??

Jom mula sekarang!

Happy blogging!
- See more at: http://www.akupenghibur.com/2015/06/cabaran20hari-puasa-raya-2015.html?showComment=1435308063573#c1728663698298004167

20 ulasan - "#Cabaran20Hari Puasa/ Raya 2015"

Fidah Shah delete icon 26 Jun 2015 5:27 PTG

Jom..jom menyahut cabaran :)

paridah delete icon 26 Jun 2015 5:37 PTG

JOM..SAJA SUKA2 TQ FIDAH.

abuikhwan delete icon 26 Jun 2015 5:51 PTG

Assalamualaikum kak,
selamat mencuba, semoga berjaya!

Acik Erna delete icon 26 Jun 2015 6:17 PTG

Bestnya kalau dapat turut serta.tapi tak sanggup acik guna telefon cenonet ni Paridah

Syazana delete icon 26 Jun 2015 6:18 PTG

alaa tapi kita takde [dot]blogspot

Khai♥Rin : anies delete icon 26 Jun 2015 7:14 PTG

Slmt menyahut cabaran kak...

paridah delete icon 26 Jun 2015 10:25 PTG

wsalam dik ustaz...nak kena tambah ilmu dari blog ustaz ni...tq abuikhwan.

Khir Khalid delete icon 26 Jun 2015 11:46 PTG

Cabaran yg menyeronokkan di bulan Ramadan ni.. :)

Dunia Zumal delete icon 27 Jun 2015 12:13 PTG

Zumal pun sahut gak cabaran nie...

paridah delete icon 27 Jun 2015 3:12 PTG

boleh jer acik erna tulis n3 pendek jer mengikut tajuk yg diberi..agaknya ok gitu kot...tq

paridah delete icon 27 Jun 2015 3:13 PTG

yeke..xtau pula syaratnya tu...tq syazana.

paridah delete icon 27 Jun 2015 3:16 PTG

tq anies...sebenarnya cuba2 jer menulis dgn tajuk yg diberi...mcm kat sekolah tu heh..heh..tq anies.

paridah delete icon 27 Jun 2015 3:18 PTG

ya cuba2 saja khir khalid suka2...tq

paridah delete icon 27 Jun 2015 3:19 PTG

yeke..sama2 kita menyahut cabaran ini...tq

Yun Sing delete icon 27 Jun 2015 6:29 PTG

Hehe.. good luck dengan cabaran ni ya.. Yun Sing tak puasa pun setiap hari :3

paridah delete icon 28 Jun 2015 12:24 PTG

tq yun sing xpa xpuasa setiap hari janji dah alami bagaimana rasanya berpuasa.

notie delete icon 29 Jun 2015 10:54 PG

wah tajuk memang osem buat saya terkenang semasa dulu time berpuasa di bulan ramadan

paridah delete icon 29 Jun 2015 10:42 PTG

saja suka2 notie cuba menulis menurut tajuk yg diberi...tq

Khir Khalid delete icon 2 Julai 2015 1:23 PTG

Seronok.. tapi tak tersahutlah saya ni.. banyak hari skip berblog.. hari ni pun barulah diberi kesempatan berkesempatan lama sikit berblog & blogwalking huhu... All the best kak.. :) :)

paridah delete icon 2 Julai 2015 4:27 PTG

yeke..kak kagum betul dgn khir khalid hi walau sibuk tapi sesekali bw banyak entry yg dibaca...tq khir khalid.

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”