Tuesday, 1 June 2021

BENTO DAN DEDAUN MASA

 ASSALAMUALAIKUM

ALHAMDULILLAH ANTOLOGI BENTO DAN DEDAUN MASA SELAMAT DITERBITKAN SPTA  NUKILAN PENULIS SPTA TERMASUK PI...BENTO ANEKDOT PENGALAMAN LUCU PENULIS DAN DEDAUN MASA PULA IALAH CATATAN KENANGAN PENULIS TERLIBAT...KISAH MENARIK MENGGELIKAN HATI BERBAUR RONANYA... AMAT MENARIK DIBACA...**DEDAUN MASA - ANTOLOGI CORETAN KENANGAN **
Terima kasih kepada semua penulis yang terlibat dalam penerbitan antologi anekdot berjudul "DEDAUN MASA - Antologi Coretan Kenangan" ini.
Antologi ini memuatkan 108 buah cerita anekdot daripada 36 orang penulis. Antologi ini merupakan terbitan SPTA yang kesembilan bagi tahun 2021, alhamdulillah. Terima kasih kepada...

13 comments:

 1. Tahniah kak PI, saya nak dapatkan senashkah kak, nanti kak PI pm caranya ya :)

  ReplyDelete
 2. Taahniah PI
  Teruslah menghasilkan karya hebat

  ReplyDelete
 3. SEronoknya dapat keluarkan antologi. Saya pun berminat jugak, cuma dah lama tak menulis... terbiar sepi ... TAhniah kak paridah ishak! karya hebat harus dibukukan.

  ReplyDelete
 4. Tahniah kak, dedaun masa tetingat lagu dato m nasir

  ReplyDelete
 5. Tahniah KakPI 👏🏻😎🌼

  ReplyDelete
 6. Syukur. Tahniah kak PI. Terus berkarya ya.

  ReplyDelete
 7. tahniah Kak PI..semoga terus berkarya..

  ReplyDelete
 8. Pernah sekali sertai penulisan anekdot anjuran DBP, dapat saguhati.. hihi

  ReplyDelete

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

MyBloglist