Wednesday, 29 July 2020

YOU TUBER TANAMAN

ASSALAMUALAIKUM

PENULIS CIKGU PAUZI MOHD ISA KINI AKTIF PULA SEBAGAI YOU TUBER MENERBITKAN VIDEO TENTANG TANAMAN YANG DIUSAHAKANNYA  SECARA TABULAMPOT...BERSAMA KITA MENONTONNYA MENAMBAH PENGETAHUAN TENTANG PERTANIAN SELAIN MEMBERI SOKONGAN KEPADA KARYAWAN TANI TEMPATAN..PI RASA BLOGGER WP JUGA PATUT TERBITKAN VIDEO CARA BERTANI YANG EFISIEN DAN MEMBERI PULANGAN HASIL YANG DIHARAPKAN....MESTI RAMAI YANG SUBSCRIBE VIDEO WP...SALAH SEORANGNYA TENTULAH PI

CATITAN CIKGU PAUZI ...ASSALAMUALAIKUM. Sekadar makluman. Saya ada channel video di YouTube tentang tanaman atas nama PAUZI MOHD ISA CHANNEL. Kepada yang berminat dan belum Subscribe dan tekan tombol loceng, bolehlah berbuat demikian (percuma) supaya kalian tidak terlepas mendapat notifikasi tentang video² terbaru daripada saya. Kepada yang sudah, terima kasih banyak-banyak kerana terus menyokong channel tempatan. Semoga pertanian kita terus maju.. Abaikan jika tidak berminat. Banyak saya kongsikan (Terkini, 83 video) seperti tutorial cara menanam, tip-tip, pembajaan dan sebagainya. Prinsip: 'Suka Berkongsi, Tak suka Berahsia'. Sampai satu peringkat, saya akan berhenti buat video, jika dah tak ada lagi sokongan. Terima kasih semua.
Tolong hebahkan kalau sudi. Kalau nak 'share' amat dialu-alukan. Terima kasih semua atas sokongan.

Video pokok bidara epal dalam pasu Jom tengok 3 video tentang pokok bidara, media tanah, cara pembajaan dan rawatan.10 comments:

 1. Semoga bermanfaat kepada penggemar hobi bercucuk tanam. Insyaallah

  ReplyDelete
  Replies
  1. TKSH EJULZ INSYAAALLAH BERMANFAAT ILMU INI KPD YG MINAT BERTANI

   Delete
 2. bagusnya berkongsi ilmu..semoga banyak hasilnya..sedapnya jambu batu warna pink..mesti manis..dalam pasu pun jadi..MasyaAllah..

  ReplyDelete
  Replies
  1. TKSH NOHAS YA BANYAK POKOK2 BUAH CIKGU PAUZI TANAM DALAM PASU JE

   Delete
 3. Terima kasih kak atas perkongsian ini

  ReplyDelete
 4. Dimana ada kemahuan,pasti membuahkan hasil

  Salam aidiladha kak PI

  ReplyDelete
  Replies
  1. SALAM AIDILADHA KAM N FAMILI MAAF ZAHIR BATIN

   Delete
 5. Dah klik link tapi ada content warning la dari facebook. Siap minta kita explain apa entah.

  ReplyDelete
  Replies
  1. TKSH DI YA KE ENTAHLAH KAK BUKAN RETI SGT BENDA2 GINI KADANG SHARE LINK BOLEH JA BUKA

   Delete

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

MyBloglist