Tuesday, 29 December 2015

PENYUMBANG TRAFIK BLOG KARYAKU: 2015...

ASSALAMUALAIKUM...

TERIMA KASIH BANYAK KEPADA BLOGGER-BLOGGER YANG MANA BLOG MEREKA MENJADI RIFERRING URLs KE BLOG KARYAKU ANTARANYA..

http://1.bp.blogspot.com/-2c1QUdacQ4c/VgJSjgoS5UI/AAAAAAAAgSA/jXvenZ1H_UA/s1600-r/header%2Bsept%2B2015.jpg

.FauziahSamad.com
Blog dapurkjee.com sentiasa mengalirkan trafik yang tidak putus ke  blog karyaku...menumpang kepopularan blog masakan artis/xreporter yang hebat ni heh..heh..
Terima kasih banyak Jee.


My Photo

http://happyirfa.blogspot.my/

Blog irfa juga ada sumbangannya. Semoga admin blog ini yang sedang dalam berpantang kerna melahirkan puteri comelnya baru-baru ini menjaga kesihatan dirinya dan babynya dengan baik  Tempoh berpantang adalah masa untuk memulihkan segera kelemahan diri Banyak-banyak bersabar ya irfa.

Terima kasih banyak irfa.

BinMuhammad
http://www.dammahumnib.com/
Pengedit blog karyaku yang meletakan blog karyaku sebagai bloglist turut berperanan mengalirkan trafik viewers.
Terima kasih banyak BIN MUHAMMAD yang menolong mengupgrade blog karyaku dengan lebih molek dan turut memberi sumbangan kearah peningkatan trafik.

http://madey09.blogspot.my/


Cover photo

Wah! Cikgu etuza pun tersenarai blognya sebagai pengaktif trafik ke blog karyaku...Terima kasih banyak sumbangan cikgu...sangat-sangatlah dihargai

.
My Photo
http://mamasya2.blogspot.my/
Penggemar orkid yang sering mengupdate entry tentang kisah-kisah kehidupannya dan orkid-orkid cantik hasil tanamannya ada juga pengunjungnya yang ke blog karyaku...Terima kasih banyak Zaiton selaku adminnya.

http://nooriahnaim.blogspot.my/2015/12/masjidilharam-mekah-al-mukarromah.html

Mengenai Penulis

Blog dari Brunei ini juga tidak ketinggalan tersenarai berperanan mengalirkan trafik ke karyaku...Blogger masakan terkenal ini kini sedang menunaikan ibadah umrah di tanah suci Mekah. Bersama kita doakan blogger Nooriah dan suaminya Allah permudahkan semua urusan ibadah atau apa saja di sana dan pulang ke tanah air dengan selamatnya.

Terima kasih banyak Noor.

Semua pic daripada blog berkenaan. Izinkan PI meletakannya di sini ya...

Tidak lupa berterima kasih kepada google, facebook, yahoo.com

Referring URLs

Referring Sites

Negara-negara yang sering bertukar dan jumlah viewersnya setiap hari

Terima kasih semua viewers tidak kira dari mana yang sudi singgah di karyaku. Moga-moga apa yang diintai dan dihajati ditemui dalam blog yang serba kekurangan ini.

Malaysia
2030
Russia
287
United States
258
Germany
103
Indonesia
96
Singapore
50
Taiwan
50
France
38
Denmark
13
Ukraine
11

Graph of most popular countries among blog viewers

40 comments:

  1. Blogku. Tak masuk ke...becanda, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. heh..heh..apakabar wan lama xsinggah sini...tq.

      Delete
  2. Kali pertama masuk blog akak...
    Wah ramai juga yang support akak..tahniah akak...
    Apa yang penting...tugasan ukhwah terjalin dengan keiklhlasan......singgah pagi melawat akak

    ReplyDelete
  3. terima kasih nao mei sudi singgah blog kak.
    benar tu ...jalinkan ukhwah penuh keikhlasan pasti direstui, dirahmati Allah...

    ReplyDelete
  4. template blog dah berubah..cantik dan kemas.
    2016 harap trafik blog lg bertambah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah moga2 begitu adanya cikgu nick nashram...tq.

      Delete
  5. Tahun depan rasa kakak trafik akan bertambah PI
    Apa lagi entri PI selalu menarik utk dibaca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. inyaAllah kakzakie harapannya begitulah....
      heh..heh..xderlah kakzakie n3 biasa2 saja...tq.

      Delete
  6. Tidak tercantum blogku
    Namun aku ikut terharu
    Untuk mereka yang memberimu
    Trafik yang terus laju...

    ReplyDelete
  7. inyaAllah anisayu ...terima kasih banyak moga harapan kita bersama akan jaya.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulilah tahniah !!! Lupa plk nnti acik letak dlm bloglist acik

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih acik jgn lupa letak ya acik heh..heh..

      Delete
  9. Betul tu tahun hadapan pasti trafic Blog PI...lebih meningkat tambahan dengan templat baru yang cantik dan kemas...

    Tapi jangan tak sudi pula singgah ke Blog Bunda macam biasa yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bunda...insya Allah mudah2an gitu.
      kak tengok blog bunda cantik sgt dah tu...n akan segera tarik kak utk singgah bila ada n3 terbaru.

      Delete
  10. teruskan menulis PI, karya yang seronok untuk dibaca

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih aryan azraa so seet heh..heh...

      Delete
  11. Tak sangka, dapat juga menyumbang trafik utk blog akak... Semoga trafik blog ini akan bertambah baik di tahun 2016 nanti. InsyaAllah...

    p/s: Terima kasih sentiasa menyokong BinMuhammad. Andalah blogger terbaik 2015 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah dik BM...beruntung juga kak kan dgn pertolongan BM blog makin kemas cantik n trafik meningkat juga.
      Terima kasih pilih kak blogger terbaik 2015..heh..heh...gelak besar kak..

      Delete
  12. Ada ketika tak sempat nak reply komen.. eemm..

    ReplyDelete
  13. xpalah ai ada tikanya kita mmg xsempat nak bw...tq.

    ReplyDelete
  14. baru kembali dari oversea....blog anda tetap menjadi pilihan di hati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SYUKUR ALHAMDULILLAH DH SELAMAT PULANG.
      TERIMA KASIH MKL SUDI MINATI BLOG KAK..

      Delete
  15. rumah PI dah baru . jeles lak saya . masih fikir ni nak tukar template ke idak . masalahnya leceh nak edit ... huhuhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEH..HEH..RUMAH BARU ORG LAMA QV TUPUN NASIB BAIK BM ARKITEKNYA FOC LAGI...HAPPY XTERKATA.
      TAPI QV TAHU MENGEDIT SENDIRI TAMPILAN BLOG KAN...BILA2 MASA SAJA BOLEH EDIT...TQ.

      Delete
  16. Nampaknya kena lebih selalu dtg sini :D
    Moga ukhwah dan persahabatan berkekalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAK SGT ALU2KAN KEDATANGAN FIDAH KE LAMAN KAK...TKSH.

      Delete
  17. Nampaknya kena lebih selalu dtg sini :D
    Moga ukhwah dan persahabatan berkekalan

    ReplyDelete
  18. INSYA ALLAH UKHWAH PERSAHABATAB IKHLAS KITA KEKAL HENDAKNYA..TQ

    ReplyDelete
  19. moga tahun depan trafik akak lebih bganda..amin

    ReplyDelete
  20. amiin...moga2 begitulah yan...tq.

    ReplyDelete
  21. Asalam..wah menariknya cara Pi ..ini kira SEO blog tau..ha kan dah jadi hot dalam carta carian google...tahnia ya. Dan sangat ucapkan terima kasih..terharu di hargai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam...yeke...kak bukan tau sgt pasal SEO blog ni cuma tulis2 saja apa yg patut. terima kasih padda cikgu juga tolong naikkan trafik blog kak.

      Delete
  22. luar biasa cara Pi utarakan penghargaan..menarik pula tengok ni tau. Nampak kelainan tiap blogger dalam hidupkan ukuhuwa...tahnia ya..terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. xluar biasa sgt cikgu ..kak pun tiru cara penghargaan blogger lain juga cuma olahannya berbeza.

      Delete
  23. 2016 menjelang malam ini, letakkan misi dan visi blog 2016 lagi meriah, gempak dengan kehadiran bloggers...malaysia khasnya..azam agar kita sentiasa ada idea adan kreativiti dalam kemudikan layar blog kita. InshaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru cikgu n genggam azam n harapan kemas2 agar jaya insyaAllah...tq cikgu etuza.

      Delete

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

MyBloglist