Monday, 28 December 2015

BLOGGER SABAH YANG PEMURAH...

ASSALAMUALAIKUM...

SEBELUM MENJELANGNYA TAHUN BARU 2016 PI HANYA AKAN MENERBITKAN ENTRY BERKAITAN BLOG KARYAKU SAJA YA...BUKAN APA-APA SEKADAR MENGHARGAI KETERLIBATAN KAWAN-KAWAN BLOGGER YANG TIBA-TIBA MENJENGAH DALAM KEHIDUPAN PI SEJAK PI SUKA-SUKA BLOGGING...

PI MULAKAN DENGAN KISAH BLOGGER CIKGU ETUZA DARI KENINGAU SABAH INI..
MENGENALI BELIAU BARU SAJA SETELAH MENYERTAI SEGMEN ANJURAN BLOGGER INI DAN DAPAT AWARD SIJIL JUGA HADIAH....KALI KEDUA DIKIRIMI HADIAH LAGI SEBAGAI  ANTARA TOP KOMENTATOR BLOG BELIAU.

DAN YANG TERBARU CIKGU ETUZA KIRIMKAN HADIAH INI PULA...

TERIMA KASIH BANYAK CIKGU ETUZA YANG RAJIN KIRIMI PI DAN SAHABAT-SAHABAT BLOGGER YANG LAIN HADIAH YANG BERANEKANYA SEBAGAI TANDA KEMESRAAN YANG TERJALEN ERAT....BUKAN SEMUA BLOGGER BERPELUANG BERBUAT BEGITU KERANA PELBAGAI KEKANGAN YANG TAK MAMPU DIATASI.....PI AKAN CUBA JUGA MENGIKUTI JEJAK LANGKAH CIKGU ETUZA INI INSYA ALLAH PADA TAHUN HADAPAN INI...MOGA HAJAT PI ITU TERMAKBUL JUA...TOLONG DOAKAN YA.... 

22 comments:

 1. Alhamdulillah..dapat hadiah..

  ReplyDelete
 2. Alhamdulillah. Moga murah rezeki selalu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. syukur...amiin..tq doanya fidah insyaAllah.

   Delete
 3. Alhamdulillah ,moga persahabatan alam maya ni akan berkekalan.
  Murah rezeki PI dapat rezeki dari sabah

  ReplyDelete
 4. Alhamdulillah rezeki PI dapat hadiah dan satu rezeki juga bertemu dengan sahabat2 maya yang begitu baik

  ReplyDelete
  Replies
  1. terima kasih aryan azra insyaAllah dpt bertemu shbt2 blogger yg baikhati.

   Delete
 5. Assalamualaikum kak,
  Tahniah dapat hadiah lagi. Mudah-mudahan di tahun 2016M yang bakal menjelang ini, rezeki semakin murah. Demikianlah di antara nikmat bersahabat dengan sahabat yang sejati.

  ReplyDelete
  Replies
  1. wsalam dik ustaz...insyaAllah amiin terima kasih doanya...persahabatan antara blogger yg baik hati ini adalah rezeki Allah jua salah sorangnya ustaz juga...

   Delete
 6. Asalam terkejut..sebaik buka blog klilk laman Pi..subahanallah....terkejut ni PI..tak ada yng mampu diucapkan selain terima kasih ya..sangat2 hargainya..tak apa Pi ada rezeki ada lah diblog..tahnia sentiasa unggul di lamnan Etuza..sepertinya blogger lain tak muncul imarahkan ukuhuwa lebih2 di blogh Etuza..so sentiasa dalam ingatan..semoga impian tercapai ya..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wsalam cikgu etuza...sepatutnya kak ucapkan banyak2 terima kasih kpd cikgu kerana sentiasa xlokek memberi hadiah kpd kak n kawan2 yg lain tu...cikgu juga seorang blogger mesra yg rajin ziarahi blog kak...terima kasih doanya amiin.

   Delete
 7. tahniah ... apalah yg ada dlm bungkusan tu ye ... hehehee ...

  ReplyDelete
 8. TQ QV DI DALAMNYA ADA PEN N COKLAT YG SEDAP.

  ReplyDelete
 9. tahniah kak....cikgu mmg murah hati

  ReplyDelete
 10. tq yanty...betultu cikgu etuza blogger pemurah.

  ReplyDelete

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

MyBloglist