Sunday, 7 September 2014

PAHANG DALAM SYAIR...

ASSALAMUALAIKUM...


Alhamdulillah terkumpul sudah 28 SYAPEN untuk buku "Pahang Dalam Syair" dari rakan2 penulis A Rafar Mohd Asmira Suhadis Aminah Binti Mokhtar CT Nurza Ghazali Lateh Hasanuddin Md Isa Helmi Rindu Nawawee MohammadNizam Nazim Mohd Subari Noorlaila Ghafar Milyana Hj Arshad Paridah IshakOk Sahril Melayu Shaharah A. Wahab Smnoor Alyahya Zurinah Hassan. Jika ada nama yang terlepas pandang, yang telah menghantar SYAPEN kepada saya mohon maklumkan segera. Kerana ada yang menghantar melalui inbox, e-mel, Roslan Madun Official whatsapp dan sebagainya, sedangkan saya tak reti sangat nak buka semua aplikasi tersebut.

SAYA JUGA MEMOHON SEMUA NAMA DI ATAS AGAR MENGHANTAR ALAMAT POS MASING-MASING KE INBOX SAYA, UNTUK SAYA UNDANG KE SATU MAJLIS PERMURNIAN SYAPEN, PADA SATU TARIKH YANG AKAN SAYA TENTUKAN NANTI. TERIMA KASIH.


PS...

KENYATAAN DIATAS ADALAH DARIPADA ROSLAN MADUN KEPADA FB PI. ROSLAN MADUN ADALAH PENGGIAT SENI LAGU RAKYAT PAHANG YANG TERKENAL BUKAN SAJA DI PAHANG MALAH DI SELURUH MALAYSIA.

HEH..HEH..APA PULA KENA MENGENA PI DENGAN PERSONALITI TERKENAL TU YA?. ISHH...KAN TERSELIT JUGA NAMA PI DIANTARA RAMAI PENULIS/PENYAIR TANAHAIR YANG TERKENAL KECUALI PI TURUT BERKARYA DALAM BUKU PAHANG DALAM SYAIR YANG DIUSAHAKAN PENERBITANNYA SAUDARA ROSLAN MADUN.

TAK SANGKA PULA CEMPEDAK MENJADI NANGKA YA...HMM..
SEBENARNYA SAHABAT PI PENULIS NOORLAILA GHAFAR YANG MENGGALAKKAN PI BERKARYA DAN BELIAU TURUT TOLONG MENGEDITNYA SEBELUM DIHANTAR KEPADA PIHAK PENGANJUR.

TERIMA KASIH BANYAK SAHABAT YANG BAIK NOORLAILA GHAFAR.

PI DOAKAN USAHA MURNI SDR ROSLAN MADUN ALLAH PERMUDAHKAN. DAN BUKU YANG BAKAL DITERBITKAN MEMBERI MENAFAAT BERPANJANGAN BUAT SEMUA.

12 comments:

 1. Amin...turut mendoakan ya kak
  Semoga sesuai dengan apa yang di harapkan :)

  ReplyDelete
 2. semoga yg dirancang akan dipermudahkan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. insyaAllah terima kasi doanya khamsiah....

   Delete
 3. Moga berjalan lancar dan succes ya kak :)

  ReplyDelete
 4. selamat kak, sukses terus.. jangan berhenti berkarya..

  ReplyDelete
 5. setuju dgn santika...jgn berhenti berkarya!

  ReplyDelete
  Replies
  1. terima kasih anies..tu la kak ni xrajin sgt..tq

   Delete
 6. Semoga dipermudahkan... ameen...

  ReplyDelete

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

MyBloglist