Friday, 10 February 2017

ANTOLOGI PUISI HAIKU PELANGI...

ASSALAMUALAIKUM...

PERKONGSIAN WALL FB PENULIS
Syukur pada Tuhan. Ada 6 buah karya saya di dalam buku ke-42 antologi "PELANGI"-Projek Haiku II yang diselenggarakan oleh bang Tabir Alam telah terbit pada 1 Februari 2017 yang lalu. Tahniah juga kepada rakan-rakan yang telah berjaya menghasilkan haiku dengan baik iaitu bang Bayu Pagi, kak CT Nurza, kak Jalimah Jaudin, kak Nor Aziah Aziz Fadzilah, kak Kamarsinah Sarkam, kak Khaziah Bte Yem, bang Nazim Mohd Subari, umi Nor Azizah Idris, bang Mas Onn, kak Paridah Ishak, bang Pauzi Mohd Isa, kak Saniah Masri, kak Saudah Mat Lazim, kak Seti Zaleha, Kak Siti Fatimah Zainol, kak Siti Zaiton Ahmad, kak Sri Mawar, kak Yahti Hayati dan kak Zuraida Dewi.

DALAM PENING KEPALA FIKIRKAN KIGO, CITRA,YOIN DAN DI MANA NAK LETAK KIREJI AKHIRNYA DAPAT JUGA PI SELESAIKAN 21 BUAH PUISI  HAIKU DI BAWAH BIMBINGAN SIFU TABIR ALAM BERSAMA RAMAI PENULIS TERSEBUT DI ATAS....TANPA BIMBINGAN SIFU YANG ARIF DALAM KARYA HAIKU ALAMATNYA HAIKU TIDAK BERPRINSIP DAN KE LAUT...PERLU SANGAT TELITI DALAM PEMILIHAN KATA KATA YANG MENEPATI.

DAN DAPATLAH BERBANGGA DENGAN ANTOLOGI PUISI HAIKU YANG BARU SAJA DITERBITKAN PENYELENGGARANYA SIFU TABIR ALAM.13 comments:

 1. wahh, cover gmbr makam laksamana bentan tuuu., ;p

  ReplyDelete
 2. hebat nye fuhh . aril dh follow blog ni . jom follow aril balik ..

  ReplyDelete
 3. Wkmsalam.
  Tahniah PI.
  Memang hebat. Teruslah berkarya.

  ReplyDelete
 4. W'salam Kak Paridah yang disayangi,

  Tahniah kak, satu pencapaian yang membanggakan..
  Saya doakan semoga akak terus maju jaya & dilindungiNya selalu.. :-)

  ReplyDelete
 5. TKSH DIK BA..AMIIN..INSYAALLAH DOA KAK UTKMU JUGA

  ReplyDelete
 6. Alhamdulillah Tahniah PI! Waahh..up..up

  ReplyDelete
 7. AMIIN..TKSH MAS...HEH..HEH..XLARAT NK UP DAH

  ReplyDelete
 8. wahhh kak... sampai 6??? dasat tuuuu apa2 pun tahniah!

  ReplyDelete

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

MyBloglist