بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...

KALAU BERMINAT MENAMBAH KOLEKSI ORKID YANG SEDIA ADA BOLEHLAH ORDER ONLINE SAJA. TIDAKLAH TERLALU MAHAL HARGANYA...DI BAWAH 50RM SAJA TERMASUK POS.














PIC FB PECINTA ORKID SABAH DAN PENJUAL...

30 ulasan - "ORKID-ORKID SABAH CANTIKNYA..."

Nooriah Abdullah delete icon 18 April 2015 9:05 PTG

cantik sangat orkid sabah ni kan dear P kan suka sangat tengok

Muhammad Khairuddin Lim delete icon 18 April 2015 9:06 PTG

Cantik ye

Comtel Cell delete icon 18 April 2015 9:17 PTG

Wah... keren banget orkidnya, cocok diletakan diberanda rumah, tapi kira-kira harganya mahal apa nggak?

nohas delete icon 19 April 2015 12:10 PG

cantik banget..unik..suka2...

Gee Lion delete icon 19 April 2015 2:38 PG

suka tengok! ^_^
tapi umah ni.. takde laman. huhu..

webctfatimah delete icon 19 April 2015 9:52 PG

Assalaamu'alaikum wr.wb, kak Paridah... Tanaman Orkid memang cantik, saya suka melihatnya tetapi saya tidak pula berminat untuk menanamnya. Saya pernah melawat Festival Bunga Kebangsaan di Kuala Lumpur. Sangat mengujakan dan rambang mata melihat bunga-bunga orkid pelbagai jenis. Salam manis dari Sarikei, Sarawak.:)

Fidah Shah delete icon 19 April 2015 12:24 PTG

Cantiknya orkid..saya memang minat orkid.
Tapi...entah bila la dapat menanamnya..

Siti Yang Menaip delete icon 20 April 2015 12:56 PG

memang ada kat sabah saja ke bunga2 orkid jenis ni ?
yang first tu sangat rare.. macam oreo cookies..

Khai♥Rin : anies delete icon 20 April 2015 6:14 PTG

yg 1st tu sy x penah tgk lagi

paridah delete icon 23 April 2015 9:13 PG

orkid2 ni mmg cntik noor...tq

paridah delete icon 23 April 2015 9:13 PG

yes..tq MKL.

paridah delete icon 23 April 2015 9:15 PG

orkid ni ori dari hutan..xmahal sgt harganya bwh 50rm saja...tq comtell cell.

paridah delete icon 23 April 2015 9:17 PG

xberkejip mata mndg kecntiknnya...tq nohas

paridah delete icon 23 April 2015 9:19 PG

suka tengok releks minda..gee singgah ke taman kak jer di sini heh..heh...tq

paridah delete icon 23 April 2015 9:23 PG

wsalam fatimah..festival bunga di Kl ni mmg aneka bunga yg dipamerkn bukan orkid saja..

paridah delete icon 23 April 2015 9:24 PG

wsalam fatimah..festival bunga di Kl ni mmg aneka bunga yg dipamerkn bukan orkid saja..

paridah delete icon 23 April 2015 9:25 PG

cubalh fidah..best tanam orkid ni..tq

paridah delete icon 23 April 2015 9:28 PG

heh..heh..cantikkan wlau mcm biskut...kat sini pun ada orkid gini kot xpasti pula siti..tq

paridah delete icon 23 April 2015 9:29 PG

cantik kan...kak pun tengok gambar jer...tq anies.

Amirul Hayat delete icon 28 April 2015 7:38 PTG

salam kak paridah. .nak tanya orkid yang warna hitam atas sekali tu apa namanya ye? kalau nak order ada tak no boleh contact or wasap ke?? thanks

Norhisham Abdulrahman delete icon 14 Jun 2015 12:04 PTG

Memang cantik. Tolong hantarkan email kepada Norhisham737@gmail.com bagi memudahkan saya membuat pesanan.

sharlinie delete icon 21 September 2015 11:13 PG

Cantik semuanya Paridah, boleh email kat saya harga dan gambar sekali kat hsharlinie@gmail.com / was up kat 013 330 1931, Hetty thanks.

Bazaar Kuno delete icon 4 November 2015 2:37 PTG

Cik/Puan Faridah, Al-Salam... tolong email kan pada saya senarai orkid liar yg boleh Cik/Puan dapati untuk urus niaga . hubungi saya di hasan.napiah@gmail.com dengan kadar segera
TQ.

paridah delete icon 4 November 2015 7:44 PTG

wsalam nanti kak berikan alamat bazaar kuno kpd peniaganya..tq.

paridah delete icon 4 November 2015 7:54 PTG

wsalam..ok kak dh sampaikan kpd peniaga orkid tersebut..tq,

paridah delete icon 4 November 2015 7:55 PTG

wsalam..ok kak dh sampaikan kpd peniaga orkid tersebut..tq,

paridah delete icon 4 November 2015 9:33 PTG

ok kak dh sampaikan kpd peniaga tersebut...tunggu emel drpdnya ya..tq norhisyam abd.rahman.

paridah delete icon 4 November 2015 9:36 PTG

wsalam amirul hayat cuba wassap no ni.. wassap 0124728480 tksh... 😍😍😍😍😍
tq.

paridah delete icon 4 November 2015 9:38 PTG

cuba wassap no ni... wassap 0124728480 tksh... 😍😍😍😍😍

paridah delete icon 4 November 2015 9:40 PTG

cuba wassap 0124728480 tksh... 😍😍😍😍😍

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”