بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...

KONGSI INFO DRPD WANHARAMAIZA.BLOGSPOT.

14 comments - "BUAT DUIT DENGAN MENULIS.."

Anisayu Nastutik delete icon 1 October 2014 at 09:03

Pengen ikut lomba
supaya dapat duitnya
karena juara

AMIIZAA delete icon 1 October 2014 at 09:14

singgah pagi...:)

paridah delete icon 1 October 2014 at 09:27

SILAKAN MENCOBANYA Anisayu Nastutik...moga berjaya insyaAllah...tq

paridah delete icon 1 October 2014 at 09:28

terima kasih AMIZAA sudi singgah.

Kakzakie delete icon 1 October 2014 at 09:36

Hmm... apa lagi PI sahutlah cabaran ini.
Kakak dulu rajin juga menulis utk dptkan duit kocek masa belajar sebab keluarga miskin selalu tak cukup duit. Tapi sekarang dah tua macam tak ada idea dah. Baca org punya lagi best macam cerita cinta di blog ini:)

paridah delete icon 1 October 2014 at 10:36

wah kakzakie pun penulis juga ya.mcm kak menulis cari duit zaman remaja...la ni menulis anya kerana minat suka-suka...nk menulis utk peraduan ni arus teliti x boleh selesa spt menulis blog heh..heh..kalau dh maleh tu mcm2 alasannya ya...tq kakzakie.

Kesuma Angsana delete icon 1 October 2014 at 11:54

Kalau ada bakat bolehlah mcm akak.. Kalau KA tulis entah ada yg nak baca ke tidak kak. hehehe

Comtel Cell delete icon 1 October 2014 at 17:07

wah... kabar gembira nih buat yang berbakat menulis...

paridah delete icon 1 October 2014 at 18:07

xberbakat sangatpun KA yg penting kerajinan ada bakat sedikit tapi malas berkarya xjadi juga...tq dik Kesuma Angsana.

paridah delete icon 1 October 2014 at 18:09

Comtell Cell pun berbakat menulis bolehlah dicuba..lumayan hadiahnya tu...tq.

Qaseh Vee delete icon 1 October 2014 at 18:34

pi mmg berbakat n byk pengalaman . lumayan hadiahnya tu . rugi pi klu x join .

paridah delete icon 1 October 2014 at 21:17

yeke...wah boleh jadi consultant pendorong ni..terima kasih QV...

Ahmad Zu Mal Md Rayi delete icon 3 October 2014 at 00:22

Omg, kalau la menang $$$$
Bestnyer ^_^

paridah delete icon 3 October 2014 at 18:03

benar tu...kalau xmenang boleh asah bakat juga...tq zumal.

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”