Wednesday, 18 November 2020

CUTI SEKOLAH

 ASSALAMUALAIKUM




9 comments:

  1. Tak bolehlah merancang ke mana-mana waktu cuti sekolah. Covid-19 masih bermaharajalela!

    ReplyDelete
  2. Cuti sekolah kali ini duduk rumah aje ye anak2.

    ReplyDelete
  3. Nak balik terengganu..tapi apakan daya..huhu

    ReplyDelete
  4. Ala rindunya nak jalan2 cuti sekolah..tah7n ji tak de plan pun kak.. harap2 tahun depan boleh la cuti2 malaysia.

    ReplyDelete
  5. Tahun ini duduk rumah saja... Moga tahun depan boleh jalan-jalan satu malaysia

    ReplyDelete
  6. Sebagai someone yang takde anak, saya tak suka bercuti time cuti sekolah. Tapi tulah, pkp ni nak bercuti pun tak boleh

    ReplyDelete
  7. cuti skolah kali ni pun, semua tempat sunyi jer :(

    ReplyDelete
  8. Meriah di taman anak-anak bergurau girang.

    ReplyDelete
  9. Tahun 2020 cutinya hanya di rumah

    ReplyDelete

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

MyBloglist