بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...

RAJIN MENGAIT CROCHET DARI SEKECIL-KECIL STOKIN BAYI HINGGA CADAR KATIL...SANGGUP....KALAU BERMINAT DAN ADA KERAJINAN SEKEJAP SAJA MENYAPKAN SEMUA TU....HENDAK MEMULAKANNYA PAYAHLAH SIKIT...TAPI BILA DAH MULA MENGAIT TAK SABAR PULA NAK MELIHAT HASILNYA...










16 ulasan - "MENGAIT CROCHET CANTIK..."

nohas delete icon 10 Februari 2016 12:00 PG

cantik..sweet je yg kaler putih tu..

Fidah Shah delete icon 10 Februari 2016 9:04 PG

cantiknya...
rugi rasanya tak belajar buat benda ni dulu :(

Zaitun delete icon 10 Februari 2016 9:29 PG

Baru kahwin dulu minat buat tapi dah lama tinggalkan.Adalah beberapa alas meja dan chair back yang kak Zai buat. Anak2 tak ada bakat dan tak minat.

Raihanah Ahmad delete icon 10 Februari 2016 10:13 PG

cantiknya, saya selalu rasa orang yang mengait ni memang penyabar sangat

Norhayati Mohd Isa delete icon 10 Februari 2016 10:59 PG

Rajinnya kak PI ni..
Saya tahu mengait tapi huruf M tu selalu ada melekat jer kat saya ni :)
Memang cantik bila dah siap kan kak :)

paridah delete icon 10 Februari 2016 2:39 PTG

cantik semuanya kan nohas...tq

paridah delete icon 10 Februari 2016 2:42 PTG

xlambat juga nk belajar fidah...tq

paridah delete icon 10 Februari 2016 2:43 PTG

kak dulu2 pun minat mengait la ni dh x boleh zai...tq

Qaseh Vee delete icon 10 Februari 2016 2:44 PTG

cantikya buat cadar ... memang hangat lah tidur dgn crochet ni ...

paridah delete icon 10 Februari 2016 2:45 PTG

betul tu raihanah sabar mengait dgn teliti nk siapkannya...tq

paridah delete icon 10 Februari 2016 2:50 PTG

kak mmg rajin yati tapi rajin upload pic jer yati heh..heh.

paridah delete icon 10 Februari 2016 2:51 PTG

cadar crochet ni mmg panas QV buat hiasan ok kot...tq

Khir Khalid delete icon 11 Februari 2016 5:10 PTG

Wahh ceria sungguh... sweet!!

syakey delete icon 12 Februari 2016 11:01 PG

cantik! tapi perlukan masa. grr
haha

paridah delete icon 12 Februari 2016 9:25 PTG

kraftangan yg cantik kan dik KK...tq.

paridah delete icon 12 Februari 2016 9:26 PTG

yela syakey ambil masa nk buat tu...tq.

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”