بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...

TERIMA KASIH BANYAK KEPADA BLOGGER-BLOGGER YANG MANA BLOG MEREKA MENJADI RIFERRING URLs KE BLOG KARYAKU ANTARANYA..

http://1.bp.blogspot.com/-2c1QUdacQ4c/VgJSjgoS5UI/AAAAAAAAgSA/jXvenZ1H_UA/s1600-r/header%2Bsept%2B2015.jpg

.FauziahSamad.com
Blog dapurkjee.com sentiasa mengalirkan trafik yang tidak putus ke  blog karyaku...menumpang kepopularan blog masakan artis/xreporter yang hebat ni heh..heh..
Terima kasih banyak Jee.


My Photo

http://happyirfa.blogspot.my/

Blog irfa juga ada sumbangannya. Semoga admin blog ini yang sedang dalam berpantang kerna melahirkan puteri comelnya baru-baru ini menjaga kesihatan dirinya dan babynya dengan baik  Tempoh berpantang adalah masa untuk memulihkan segera kelemahan diri Banyak-banyak bersabar ya irfa.

Terima kasih banyak irfa.

BinMuhammad
http://www.dammahumnib.com/
Pengedit blog karyaku yang meletakan blog karyaku sebagai bloglist turut berperanan mengalirkan trafik viewers.
Terima kasih banyak BIN MUHAMMAD yang menolong mengupgrade blog karyaku dengan lebih molek dan turut memberi sumbangan kearah peningkatan trafik.

http://madey09.blogspot.my/


Cover photo

Wah! Cikgu etuza pun tersenarai blognya sebagai pengaktif trafik ke blog karyaku...Terima kasih banyak sumbangan cikgu...sangat-sangatlah dihargai

.
My Photo
http://mamasya2.blogspot.my/
Penggemar orkid yang sering mengupdate entry tentang kisah-kisah kehidupannya dan orkid-orkid cantik hasil tanamannya ada juga pengunjungnya yang ke blog karyaku...Terima kasih banyak Zaiton selaku adminnya.

http://nooriahnaim.blogspot.my/2015/12/masjidilharam-mekah-al-mukarromah.html

Mengenai Penulis

Blog dari Brunei ini juga tidak ketinggalan tersenarai berperanan mengalirkan trafik ke karyaku...Blogger masakan terkenal ini kini sedang menunaikan ibadah umrah di tanah suci Mekah. Bersama kita doakan blogger Nooriah dan suaminya Allah permudahkan semua urusan ibadah atau apa saja di sana dan pulang ke tanah air dengan selamatnya.

Terima kasih banyak Noor.

Semua pic daripada blog berkenaan. Izinkan PI meletakannya di sini ya...

Tidak lupa berterima kasih kepada google, facebook, yahoo.com

Referring URLs

Referring Sites

Negara-negara yang sering bertukar dan jumlah viewersnya setiap hari

Terima kasih semua viewers tidak kira dari mana yang sudi singgah di karyaku. Moga-moga apa yang diintai dan dihajati ditemui dalam blog yang serba kekurangan ini.

Malaysia
2030
Russia
287
United States
258
Germany
103
Indonesia
96
Singapore
50
Taiwan
50
France
38
Denmark
13
Ukraine
11

Graph of most popular countries among blog viewers

40 ulasan - "PENYUMBANG TRAFIK BLOG KARYAKU: 2015..."

Ione Nasition delete icon 30 Disember 2015 2:48 PG

Blogku. Tak masuk ke...becanda, hihi

Nao Mei delete icon 30 Disember 2015 6:49 PG

Kali pertama masuk blog akak...
Wah ramai juga yang support akak..tahniah akak...
Apa yang penting...tugasan ukhwah terjalin dengan keiklhlasan......singgah pagi melawat akak

paridah delete icon 30 Disember 2015 11:33 PG

heh..heh..apakabar wan lama xsinggah sini...tq.

paridah delete icon 30 Disember 2015 11:36 PG

terima kasih nao mei sudi singgah blog kak.
benar tu ...jalinkan ukhwah penuh keikhlasan pasti direstui, dirahmati Allah...

Nick Nashram delete icon 30 Disember 2015 11:53 PG

template blog dah berubah..cantik dan kemas.
2016 harap trafik blog lg bertambah :)

Kakzakie Purvit delete icon 30 Disember 2015 12:22 PTG

Tahun depan rasa kakak trafik akan bertambah PI
Apa lagi entri PI selalu menarik utk dibaca.

Anisayu Nastutik delete icon 30 Disember 2015 12:54 PTG

Tidak tercantum blogku
Namun aku ikut terharu
Untuk mereka yang memberimu
Trafik yang terus laju...

paridah delete icon 30 Disember 2015 2:06 PTG

insya Allah moga2 begitu adanya cikgu nick nashram...tq.

paridah delete icon 30 Disember 2015 2:09 PTG

inyaAllah kakzakie harapannya begitulah....
heh..heh..xderlah kakzakie n3 biasa2 saja...tq.

paridah delete icon 30 Disember 2015 2:12 PTG

inyaAllah anisayu ...terima kasih banyak moga harapan kita bersama akan jaya.

Aku Penghibur delete icon 30 Disember 2015 2:46 PTG

Alhamdulilah tahniah !!! Lupa plk nnti acik letak dlm bloglist acik

Bunda_nora delete icon 30 Disember 2015 2:50 PTG

Betul tu tahun hadapan pasti trafic Blog PI...lebih meningkat tambahan dengan templat baru yang cantik dan kemas...

Tapi jangan tak sudi pula singgah ke Blog Bunda macam biasa yer...

paridah delete icon 30 Disember 2015 3:03 PTG

terima kasih acik jgn lupa letak ya acik heh..heh..

paridah delete icon 30 Disember 2015 3:06 PTG

terima kasih bunda...insya Allah mudah2an gitu.
kak tengok blog bunda cantik sgt dah tu...n akan segera tarik kak utk singgah bila ada n3 terbaru.

aryan azra delete icon 30 Disember 2015 3:58 PTG

teruskan menulis PI, karya yang seronok untuk dibaca

Bin Muhammad delete icon 30 Disember 2015 4:02 PTG

Tak sangka, dapat juga menyumbang trafik utk blog akak... Semoga trafik blog ini akan bertambah baik di tahun 2016 nanti. InsyaAllah...

p/s: Terima kasih sentiasa menyokong BinMuhammad. Andalah blogger terbaik 2015 :)

aizamia3 delete icon 30 Disember 2015 4:03 PTG

Ada ketika tak sempat nak reply komen.. eemm..

paridah delete icon 30 Disember 2015 4:32 PTG

terima kasih aryan azraa so seet heh..heh...

paridah delete icon 30 Disember 2015 4:37 PTG

InsyaAllah dik BM...beruntung juga kak kan dgn pertolongan BM blog makin kemas cantik n trafik meningkat juga.
Terima kasih pilih kak blogger terbaik 2015..heh..heh...gelak besar kak..

paridah delete icon 30 Disember 2015 4:39 PTG

xpalah ai ada tikanya kita mmg xsempat nak bw...tq.

Muhammad Khairuddin Lim delete icon 30 Disember 2015 6:25 PTG

Tahniah

Muhammad Khairuddin Lim delete icon 30 Disember 2015 6:25 PTG

baru kembali dari oversea....blog anda tetap menjadi pilihan di hati.

Qaseh Vee delete icon 30 Disember 2015 11:43 PTG

rumah PI dah baru . jeles lak saya . masih fikir ni nak tukar template ke idak . masalahnya leceh nak edit ... huhuhuuu

Fidah Shah delete icon 31 Disember 2015 6:12 PG

Nampaknya kena lebih selalu dtg sini :D
Moga ukhwah dan persahabatan berkekalan

Fidah Shah delete icon 31 Disember 2015 6:13 PG

Nampaknya kena lebih selalu dtg sini :D
Moga ukhwah dan persahabatan berkekalan

paridah delete icon 31 Disember 2015 9:52 PG

TKSH MKL..

paridah delete icon 31 Disember 2015 9:54 PG

SYUKUR ALHAMDULILLAH DH SELAMAT PULANG.
TERIMA KASIH MKL SUDI MINATI BLOG KAK..

paridah delete icon 31 Disember 2015 9:58 PG

HEH..HEH..RUMAH BARU ORG LAMA QV TUPUN NASIB BAIK BM ARKITEKNYA FOC LAGI...HAPPY XTERKATA.
TAPI QV TAHU MENGEDIT SENDIRI TAMPILAN BLOG KAN...BILA2 MASA SAJA BOLEH EDIT...TQ.

paridah delete icon 31 Disember 2015 9:59 PG

KAK SGT ALU2KAN KEDATANGAN FIDAH KE LAMAN KAK...TKSH.

paridah delete icon 31 Disember 2015 10:00 PG

INSYA ALLAH UKHWAH PERSAHABATAB IKHLAS KITA KEKAL HENDAKNYA..TQ

iryanty ahamad delete icon 31 Disember 2015 2:00 PTG

moga tahun depan trafik akak lebih bganda..amin

paridah delete icon 31 Disember 2015 3:36 PTG

amiin...moga2 begitulah yan...tq.

Etuza Etuza delete icon 31 Disember 2015 10:17 PTG

Asalam..wah menariknya cara Pi ..ini kira SEO blog tau..ha kan dah jadi hot dalam carta carian google...tahnia ya. Dan sangat ucapkan terima kasih..terharu di hargai..

Etuza Etuza delete icon 31 Disember 2015 10:21 PTG

luar biasa cara Pi utarakan penghargaan..menarik pula tengok ni tau. Nampak kelainan tiap blogger dalam hidupkan ukuhuwa...tahnia ya..terbaik

Etuza Etuza delete icon 31 Disember 2015 10:26 PTG

2016 menjelang malam ini, letakkan misi dan visi blog 2016 lagi meriah, gempak dengan kehadiran bloggers...malaysia khasnya..azam agar kita sentiasa ada idea adan kreativiti dalam kemudikan layar blog kita. InshaAllah

paridah delete icon 31 Disember 2015 10:58 PTG

wsalam...yeke...kak bukan tau sgt pasal SEO blog ni cuma tulis2 saja apa yg patut. terima kasih padda cikgu juga tolong naikkan trafik blog kak.

paridah delete icon 31 Disember 2015 11:00 PTG

xluar biasa sgt cikgu ..kak pun tiru cara penghargaan blogger lain juga cuma olahannya berbeza.

paridah delete icon 31 Disember 2015 11:03 PTG

selamat tahun baru cikgu n genggam azam n harapan kemas2 agar jaya insyaAllah...tq cikgu etuza.

dear anies delete icon 4 Januari 2016 6:58 PTG

wahhh dasat2 mereka ni ;-)

paridah delete icon 5 Januari 2016 9:26 PG

HMM BLOGGER HEBAT SEMUA TU,,,TQ ANIES.

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”