Saturday, 21 May 2022

AKU BANGKIT 2

 ASSALAMUALAIKUM

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU

RODA KEHIDUPANKU
AKU BANGKIT 2, antologi terbaru terbitan Writer Writes UniKH diterajui sasterawanis mapan Puan Sri Diah Shaharudin. Seramai 25 penulis tanah air menyertainya dengan karya bertemakan pengalaman masing-masing menjalani keperitan cabaran kehidupan dan usaha yang dilakukan sedaya upaya mengatasinya. Semua kisah digarap dengan penuh penghayatan dan menyentuh jiwa kerana didasarkan daripada pengalaman sebenarnya.
PI menulis secebis kenangan dengan judul RODA KEHIDUPANKU. Antologi ini akan diadakan majlis pelancarannya di reruai UniKH tidak lama lagi di PABKL Naskhah ini amat menarik isi kandungannya justeru perkongsian pengalaman sedikit sebanyak mungkin mampu menyuntik motivasi memangkin kegigihan menghadapi ujian Allah yang berbeza takdir-Nya. Beriman tawaduk bahawa setiap sesuatu yang berlaku ketentuan-Nya rahsia Allah yang berhikmah sebaliknya.
Tahniah cikgu Pak D / Rusdi Abdullah selaku admin grup AKU BANGKIT 2 dan semua penukil terlibat. Terima kasih banyak rector UniKH sudi memberi peluang PI turut menulis karya kecil dalam naskhah istimewa ini.
Sekiranya ingin memiliki naskhah comel mengisi karya penulis-penulis tabah ini, pesan sahaja kepada penulis yang tersenarai di sini. Atau pesan terus kepada penerbitnya Puan Sri Diah Shaharudin @ UniKH. Harganya Cuma RM30 sahaja.

6 comments:

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

MyBloglist