DULU-DULU SUKA JUGA MEMUTAR MARJERIN, GULA, TELOR, TEPONG DAN MENGADUNNYA UNTUK MEMBUAT KEK TAPI BILA DAH TUA, KUDRAT PULA SEMAKIN TIADA NAMPAKNYA HANYA MAMPU MENGENANG APA YANG PERNAH DILAKUKAN DENGAN SANGAT MINAT SUATU KETIKA DAHULU.
Bihun Sup Tulang Rusuk di Petang 3 Syawal
-
Bismillahirrahmanirrahim.
Masih lagi cerita raya di kampung. Kali ini hendak cerita pada petang 3
Syawal 1446H bersamaan pada hari Rabu. Amie renih tulang...
10 hours ago
mmg sedap2 KA paling suka kek pelangi dulu kini & selamanyer hehehe
ReplyDeleteyeker...samalah citarasa kita...kak gemar juga n suka membake dekat nak raya dulu2...
ReplyDeleteAs salam, Pn Faridah.. kalau nak order kek merah, kuning hijau tu..berapa harganya sebiji?
ReplyDelete0182126876.. Terima kasih
WSALAM...BERMINAT YA ...NANTI KAK CUBA TANYA PADA YG BUAT TU N BERI NO FON ROSLAN KPDNYA..TQ.
ReplyDelete