DULU-DULU SUKA JUGA MEMUTAR MARJERIN, GULA, TELOR, TEPONG DAN MENGADUNNYA UNTUK MEMBUAT KEK TAPI BILA DAH TUA, KUDRAT PULA SEMAKIN TIADA NAMPAKNYA HANYA MAMPU MENGENANG APA YANG PERNAH DILAKUKAN DENGAN SANGAT MINAT SUATU KETIKA DAHULU.
Sunday, 28 April 2013
KEK-KEK TEMPATAN YANG ENAK....
SEBAB BLOG NI BUKAN BLOG MASAKAN JADI YANG DAPAT DISAJIKAN DI SINI CUMA GAMBAR-GAMBAR KEK YANG CANTIK MOLEK DISEDIAKAN RAKAN-RAKAN FB YANG RAJIN TANPA RESEPINYA. BUKAN SUSAH PUN NAK DAPATKAN RESEPI KEK-KEK KESUKAAN RAMAI NI HANYA DENGAN MELAYARI BLOG-BLOG MASAKAN TERKENAL DI ALAM MAYA INI.
DULU-DULU SUKA JUGA MEMUTAR MARJERIN, GULA, TELOR, TEPONG DAN MENGADUNNYA UNTUK MEMBUAT KEK TAPI BILA DAH TUA, KUDRAT PULA SEMAKIN TIADA NAMPAKNYA HANYA MAMPU MENGENANG APA YANG PERNAH DILAKUKAN DENGAN SANGAT MINAT SUATU KETIKA DAHULU.
DULU-DULU SUKA JUGA MEMUTAR MARJERIN, GULA, TELOR, TEPONG DAN MENGADUNNYA UNTUK MEMBUAT KEK TAPI BILA DAH TUA, KUDRAT PULA SEMAKIN TIADA NAMPAKNYA HANYA MAMPU MENGENANG APA YANG PERNAH DILAKUKAN DENGAN SANGAT MINAT SUATU KETIKA DAHULU.
mmg sedap2 KA paling suka kek pelangi dulu kini & selamanyer hehehe
ReplyDeleteyeker...samalah citarasa kita...kak gemar juga n suka membake dekat nak raya dulu2...
ReplyDeleteAs salam, Pn Faridah.. kalau nak order kek merah, kuning hijau tu..berapa harganya sebiji?
ReplyDelete0182126876.. Terima kasih
WSALAM...BERMINAT YA ...NANTI KAK CUBA TANYA PADA YG BUAT TU N BERI NO FON ROSLAN KPDNYA..TQ.
ReplyDelete