Saturday, 24 April 2021

https://fairusmamat.blogspot.com/2021/04/giveaway-buku-himpunan-kuih-muih.html#comment-form

 ASSALAMUALAIKUM


https://fairusmamat.blogspot.com/2021/04/giveaway-buku-himpunan-kuih-muih.html#comment-form

Blogger Fairus sering mengutarakan entry tentang artifak yang ditemui di negeri Melaka hasil pengkajian beliau yang bersangkut dalam kerjaya beliau sebagai penyelidik. Kak memang berminat membaca semua entry beliau, Terutama tentang cerita sejarah Melaka dan penemuan artifak berkaitan.

Selain itu beiau juga seorang penulis prolifik dan telah menerbitkan buku perseorangan. Buku beliau, Himpunan Resepi Kuih Muih Tradisional Etnik Melaka bersama beberapa sahabat penulis telah memenangi Anugerah Buku Negara kartagori buku warisan. Alhamdulillah.Tahniah!

Jom ramai-ramai rakan blogger turut serta give away anjuran beliau. Mana tahu kut ada rezeki yang telah tersurat untuk kita insya-Allah.  


 

6 comments:

  1. Assalamualaikum kak paridah, semoga berjaya dapat buku Kuih Muih Tradisional Melaka ni.

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi menyertai ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ™๐Ÿผ. Tapi buku ini bukan saya yang tulis seorang. Ada beberapa orang penulis. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

    ReplyDelete

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

MyBloglist