Saturday, 26 May 2018

KERETA ROTI JOHN...

ASSALAMUALAIKUM...

BERBUKA PUASA ATAU BERSAHUR DENGAN ROTI JOHN SEDAP JUGA KAN...
SELERA MASING-MASINGLAH TU


PIC GOOGLE IMAGE

KERETA ROTI JOHN

Satu lagi cerita menarik Cheif Abe Mat admin petik dari fb....!!! Sah Tak sah cerita ni Kita boLeh nilai sendiri...Tp yg pasti sangat menarik....
tajuk: Abe Mat dan Kereta Roti John..
"Ada source bg tau... umah abg mat jauh.. so drver dtg umah utk jemput ke ofis... dia kata lepas ni, esok blh tak klu sy pergi ofis sendiri.. takyah lah dtg amik.. segan sy.. dgn esort polis tentera lagi.. dgn siren polis lagi... lagi pun sy sorang aje yg naik keta panjang ni.... campur driver jd 2 org. Itu pun bukan bknnya blh berbual.. sy kat belakang driver kat nu nu nu depan..
So tentera pun tanya.. YB nk dtg ke mindef naik apa? Abg mat selamba jwb... ehhh sy bwk lah keta viva sy ni...laju viva ni.... smpi mindef klu ada urusan kerajaan barulah sy naik keta kerajaan..
Tentera jwb.. mana blh mcm tu YB.. malulah mindef.. lg pun yb org penting..
Abg mat jawab.. jadi sy kena naik jugalah keta roti john ni.. tp jgn ada bunyi siren.. bising.,"


SHARE KCD

10 comments:

  1. TKSH DIK KK..PEMIMPIN RAKYAT YG TAK SUSAHKAN RAKYAT

    ReplyDelete
  2. TKSH WP..YA TAHNIAH YB MENHAN

    ReplyDelete
  3. Hahaha comel ja.. Kereta roti john~

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum YB...teringat kat lagi ND Lala
    Kita mahukan pemimpin berjiwa rakyat

    ReplyDelete
  6. TKSH FIDAH WSALAM YB NI RAKYAT SENANGI

    ReplyDelete

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

MyBloglist