DULU-DULU SUKA JUGA MEMUTAR MARJERIN, GULA, TELOR, TEPONG DAN MENGADUNNYA UNTUK MEMBUAT KEK TAPI BILA DAH TUA, KUDRAT PULA SEMAKIN TIADA NAMPAKNYA HANYA MAMPU MENGENANG APA YANG PERNAH DILAKUKAN DENGAN SANGAT MINAT SUATU KETIKA DAHULU.
Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2025
-
Salam Syawal, Salam LebaranMohon maaf zahir & batinSemoga gembira
disamping keluarga tercinta
13 hours ago
mmg sedap2 KA paling suka kek pelangi dulu kini & selamanyer hehehe
ReplyDeleteyeker...samalah citarasa kita...kak gemar juga n suka membake dekat nak raya dulu2...
ReplyDeleteAs salam, Pn Faridah.. kalau nak order kek merah, kuning hijau tu..berapa harganya sebiji?
ReplyDelete0182126876.. Terima kasih
WSALAM...BERMINAT YA ...NANTI KAK CUBA TANYA PADA YG BUAT TU N BERI NO FON ROSLAN KPDNYA..TQ.
ReplyDelete