Sunday, 4 November 2012

HARTA YANG HILANG....

HARTAKU TERLALU SEDIKIT BERBANDING MEREKA YANG MEWAH KAYARAYA. TAPI AKU SANGAT-SANGAT MEMERLUKAN HARTAKU YANG SEDIKIT ITU UNTUK MENERUSKAN KELANGSUNGAN HIDUPKU SEKIRANYA ALLAH MENGATAKAN TAKDIRNYA BEGITU UNTUKKU.

HARTA YANGKU MAKSUDKAN ITU HANYALAH SISA-SISA TENAGA YANG DIKEMBALIKAN KEPADAKU SETELAH TIGA TAHUN TERLANTAR AKIBAT KEMALANGAN JALAN RAYA.

SEKIAN LAMA AKU MENGURUSKAN HIDUPKU MEMBESARKAN ANAK-ANAK DENGAN TENAGAKU YANG SEDIKIT ITU KINIKU RASA ALLAH SEDANG MEMPERLIHATKAN TANDA-TANDA BAHAWA APA YANG DIPINJAMKAN KEPADAKU AKAN DIAMBIL KESELURUHANNYA.

HANYA BERSEDIA PASRAH DAN REDHA. INNALILLAH,,,DARIPADA ALLAH KITA DATANG  KEPADA-NYA KITA KEMBALI....

DAPAT BERINTERAKSI DI LAMAN MAYA BERSAMA TEMAN-TEMAN YANG SUDI MEMBACA SETIAP CATATANKU SANGAT MENGGEMBIRAKANKU, MOHON MAAF SETIAP SEGALA KEKURANGAN YANG TERSENGAJA ATAU TIDAK.

TERIMAKASIH BANYAK KAWAN-KAWAN FB/BLOG YANG MENDOAKAN KESEMBUHANKU...INSYAALLAH DOA-DOA YANG TULUS SUCI AKAN BERKAH MENEMBUSI HIJABNYA...AMIN!

6 comments:

 1. Kak, KA sentiasa mendoakan kesejahteraan hidup buta akak ye ! keep blogging ye, KA follow terus

  ReplyDelete
 2. smoga hak yang dijanjikan itu ada

  ReplyDelete
 3. tksh KA selalu doakn kak...kak trpksa menulis utk mngubati jwa raga yg sakit dik...

  ReplyDelete
 4. tksh irfa...insyaAllah hak yg djnjikn mudhan ada...

  ReplyDelete
 5. Rasa sedih sangat bila membaca rintihan Sis. Banyak-banyak bersabar ya, Sis? Semuga Allah SWT akan tetap mengurniakan kekuatan dan kesejahteraan kepada dirimu. InsyaAllah.....

  ReplyDelete
 6. tksh bnyk dik hasnah rahimah dulu kak rasa postif wlau lumph pd usia 29 thn akn pulh suatu hari klak...kak lalui ranjau itu slama 25 thn dik...kini kak rasa amt lmh n hlg semangat sbb kak xsuka hdp mnyushkn org lain..

  ReplyDelete

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

MyBloglist