Friday, 21 April 2017

SEGMEN : SEORANG SYED NAK BLOGLIST!

ASSALAMUALAIKUM..

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!


Syarat-syarat untuk sertai segmen "Seorang Syed Nak Bloglist!"

1. Anda haruslah mempunyai blog yang aktif

2. Follow blog  Seorang Syed 

3. Follow Google+ Seorang Syed 

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!"

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short reviewtentang blog Seorang Syed (kalau nak tulis panjang pun no hal)

6. Jangan lupa letak banner segmen aku di atas dan back link kepada blog ini

TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 30 APRIL 2017 

 2 orang pemenang dengan entry yang paling kreatif! Pemenang akan memenangi RM10 setiap seorang (boleh pilih nak top up ataupun bank in). Pemilihan akan dibuat secara telus 

Semua peserta segmen ini juga akan kekal berada di dalam blog listSeorang Syed sehinggalah aku rasa nak ada blog list yang baru. Tunggu apa lagi? jom lah join! 


Blogger Seorang Syed ialah seorang blogger yang amat  rajin menulis. Banyak idea bernas dan info sering dikongsi di dalam blog beliau. Tidak rugi singgah di blog beliau yang ternyata sarat ilmunya justeru beliau adalah bakal guru yang amat berminat dengan bidang yang bakal diceburinya.  Semoga Seorang Syed akan terus sukses dalam  kehidupan yang dijalaninya.


14 comments:

  1. Moga rezeki akak tersenarai di bloglist Cikgu Syed...amenn..

    ReplyDelete
  2. Thanks kak for the review and joining my segment.
    Alamakkk akak tak komen dekat entry sy tu. nasib baik sy perasan hehe.

    ReplyDelete
  3. TKSH SYED..KAK DH KOMEN KAT N3 BLOG SYED

    ReplyDelete
  4. DONE follow...followback
    Keep in Touch

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen...
    Moga berjaya

    ReplyDelete
  6. Slmt bersegmen kak PI.. all the best :)

    ReplyDelete
  7. eh sempat lagi nie nak join alang2 dh aktif kejap nie..hahaa..good luck kak!

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    done follow #294

    ReplyDelete
  9. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

MyBloglist