KEPADA Ariani putera, isda islaily akma, fauziah samad, noorlaila ghafar dan semua kawan-kawan yg pernah mengintai blog ini dan seluruh muslimin muslimat diucapkan SELAMAT MENYAMBUT HADIRNYA ROMADHAN yang penuh barokah dan mengisinya dengan amalan-amalan yang dituntut. Bulan ini Allah sediakan untuk hamba-hambanya ganjaran-ganjaran pahala yang tidak terhitung.
Manafaatkanlah anugerah Allah itu sebaik mungkin sebab kita tidak pasti akan dapat bertemunya dan meraikannya lagi. Bersyukur sungguh kerana kita adalah antara insan-insan yang terpilih melalui detik-detik Romadhan ini.
Maaf bukan bertazkirah sekadar berbicara dengan hati dan diri sendiri.
Sempena Romadhan yang mulia mohon maaf semua kesilapan. Al-maklum tulisan/karya saya kadang-kadang tidak disukai dan tidak memenuhi citarasa semua. Juga tidak lupa ucapan terimakasih yang tidak terhingga kerana kesudian anlian melayari blog yang seadanya ini.
j
j
Apa Itu Google Search Link?
-
Istilah *Google Search Link* merujuk kepada *pautan (URL)* yang dihasilkan
apabila anda melakukan carian di Google. Ia membawa terus kepada hasil
cari...
2 hours ago