بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

4 comments - "10 DISGUSTING FACTS ABOUT FAST FOOD"

nohas delete icon 18 September 2013 at 20:06

Kalau kena kerja overtime, selalu order fast foods KFC, McDonalds, Pizza Hut, sebab ada delivery, semua malas nak turun beli, office tkt 17..kerja lak dlm air-cond, camne badan tak naik..hehe..

paridah delete icon 18 September 2013 at 21:32

gitulah nohas cara hidup zaman sekarang semuanya nak fast saja. cepat semuanya. instant...tq nohas.

Mila@Rimbun delete icon 19 September 2013 at 16:59

dah sekian lama tak makan kat fastfood... burger mcd or ayam kfc tuh mcm lekat jer kat tekak ni hihihi... tapi kalau pizza, oklah jugak, setakat makan once in 2 or 3 months

paridah delete icon 19 September 2013 at 17:22

Yele mila@Rimbun bg yg pentingkn kshtan mmg menolak fastfood ni....tq Mila@Rimbun

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”