بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
SEMPENA HARI JUMAAT YANG MULIA, MENJELANG 31 OGOS 2013 HARI KEMERDEKAAN YANG KE 56, SEBELUM BERAKHIR SYAWAL ZAHIRLAH ABQHORI KE DUNIA.


ARIFF DAN AQIL

LEGA SUNGGUH MAMA YANG MENGANDUNGKANNYA SELAMA SEMBILAN BULAN DAN LEBIH SEPULUH HARI KERANA KANDUNGANNYA DIZAHIRKAN DENGAN SELAMAT SEMPURNA.

KESAKITAN MENZAHIRKAN ANAKNYA YANG KETIGA TIDAK TERLALU DIRASAKAN SEHINGGA TIBA TANDA-TANDANYA. IBUNYA HANYA BERDOA TIDAK PUTUS TIAP KETIKA SAMBIL MEMBACA SURAH YASIN DAN SUAMINYA BERSOLAT HAJAT MEMOHON AGAR ALLAH PERMUDAHKAN ISTERINYA MELALUI SAAT GETIR YANG PENUH RISIKO YANG TIDAK DIKENAL PASTI KESUDAHANNYA BAGAIMANA.

NAMUN ALLAH MERAHMATI DAN MENGABULKAN DOA-DOA HAMBA-NYA YANG MEMOHON SEPENUH HATI DAN MENGAKHIRKAN PENANTIAN  DENGAN KEGEMBIRAAN.

TUAN AQIL DAN TUAN ARIFF TERSENYUM GIRANG MENYAMBUT KEHADIRAN ABQHORI ADIK LELAKI MEREKA YANG MONTEL...4.1 KG, WALAU ARIFF TERINGIN BABY YANG PAKAI BAJU KEMBANG MACAM BABY EMAK SAUDARANYA YANG COMEL.

BERTAMBAH RIUH MERIAH KELUARGA INI DENGAN ANUGERAH ALLAH YANG TIADA TOLOK BANDINGNYA INI. SUARA TANGISAN HALUS/KASAR, JERITAN, GURAUAN, MARAH/HERDIK SILIH GANTI BERSATU MEMBAWA RITMA KEBAHAGIAN BERKELUARGA...

SYUKUR KEPADA-MU YA ALLAH...ALHAMDULILLAH...

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”