ASSALAMUALAIKUM...
KEK YANG DIHIAS CANTIK BERSENI AMAT MEMPESONAKAN DAN BOLEHLAH DIJADIKAN SEBAGAI KEK HARI JADI, KEK HANTARAN PERTUNANGAN, KEK HANTARAN PERKAHWINAN ATAU LAIN-LAIN ACARA YANG PERLU MEMPERAGAKAN KEK-KEK YANG CANTIK...
SENI MENGHIAS KEK PUN PERLU DIPELAJARI JUGA SAMAADA ASAS TOPPING DAN BUNGA-BUNGA PERHIASANNYA YANG DIBENTUK DARIPADA MAKANAN...
BAGI PI YANG TIDAK RETI MENGHIAS KEK NI WALAU KEK YANG TIDAK DIHIAS SEDAP JUGA...SELALUNYA LEMAK BERKRIM DAN BERGULA CANTIK ....YANG MENYELIMUTI KEK AKAN MENINGKATKAN KOLESTROL DALAM DARAH JADI UNTUK ELAKANNYA PI KETEPIKAN SAJA...
TAPI BAGI YANG SUKA DAN TIADA GANGGUAN KESIHATAN TAK JADI MASALAH PUN UNTUK MENIKMATI KELAZATANNYA TU....
FLORES RARAS ALBUM...
Chantiknya kek. Untung orang yang pandai hias kek ni. Teringin jugak nak pergi kelas formal, tapi belum ada kesempatan.
ReplyDeleteKalau saya paling suka yang no 5.
YELA FIDAH KALAU ADA KEMAHIRAN APA SAJA AKAN DICARI MRK YG PERLUKAN KHIDMATNYA..
DeleteADA MASA TAMBAH ILMU HIAS KEK PULA FIDAH...TQ
Cantik2 sgt hiasan kek tu kak.. mmg berbakat org yg menghias... satu seni yg amat menarik...
ReplyDeleteSENI HIIAS KEK PERLU DIPELAJARI JUGA ATIE..TQ.
DeleteCantiknya kek yang dipamerkan tu ^-^
ReplyDeleteCANTIK N SEDAP TU...TQ ZUMAL.
DeleteCantik2 semua Keknya.
ReplyDeleteKak Zai pun tak suka cream Klau mkn kek selalunya cream dia buang.
CANTIK KAN HIASANNYA..SAMALAH DGN KAK..XGEMAR GULA N KRIM NI...TQ ZAI...
ReplyDeleteAlahai... terasa sayang pula nak di potong dan dimakan... terlalu cantik!
ReplyDeleteheh..heh..potong saja kalau teringin BM tq.
ReplyDeletesy mmg sgt2 kagum dgn org yg ada bakat menghias kek mcm ni...
ReplyDeleteKAK PUN KAGUM BERSENI SEKALI HIASANNYA....TQ ANIES.
Deletebergula cantik tu yang tk tahan....sudahnya buat sendiri..tak berhias cantik pun takpe..janji sesedap rasa... ^_^
ReplyDeleteYELA SYAMILA MOHD ...HIAS XCANTIK XPA ASAL KEKNYA SEDAP...TQ.
ReplyDelete