بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM

SALAM JUMAAT MULIA...


ustazah Siti Nurbaya Usman












13 comments - "PERBAIKI URUSAN ZAHIR BATHIN..."

Siti Yang Menaip delete icon 9 February 2018 at 17:44

Desa Melor Serendah tu area kat Serendah ke ? btw.. maaf jarang singgah sini. slalu CT blogwalking guna fon. tapi kalo sampai blog Kak PI mesti tak boleh tinggal komen. komen orang lain ada CT boleh baca tapi nak komen tak boleh.. di screen phone tak keluar tempat nak komen jadi kena tunggu guna laptop..

PeRdU cINta delete icon 9 February 2018 at 19:27

Salam Jumaat kak PI...betul..cantikkan dalam insyaAllah kecantikkan itu terpancar di luaran...

Warisan Petani delete icon 9 February 2018 at 23:20

kagumnya bakat PI menulis.

paridah delete icon 10 February 2018 at 10:56

TKSH SITI..YA DESA MELOR AREA SERENDAH...BLOG KAK NI XMESRA HP AGAKNYA NMPK KNA TUKAR TEMPLATE BARU..NK KENA MINTA TOLOG BLOGGER BM LAGI NI

paridah delete icon 10 February 2018 at 10:58

TKSH PC YA SERI BATIN TERPNCAR DI WAJAH

paridah delete icon 10 February 2018 at 11:07

TKSH WP..MMPRALATKN BAKAT YG SEDIKIT AMAT HEH..HEH...RASA SEGAN PULA DIKAGUMI PENGHRGAAN MELANGIT TINGGI TU.

Mas_FVOME delete icon 10 February 2018 at 21:19

insyaAllah tq 4 sharing kak PI

paridah delete icon 10 February 2018 at 22:25

TKSH MAS

Khir Khalid delete icon 11 February 2018 at 11:46

Serima kasih atas peringatan dan perkongsian ini kak PI. Semoga Allah sentiasa memberkati... aamiin.

paridah delete icon 12 February 2018 at 18:53

INSYAA ALLAH DIK KK TKSH MOGA BERMNFAAT

Wawa Zubir delete icon 13 February 2018 at 11:55

insyaAllah kak..")

notie delete icon 13 February 2018 at 12:42

Indahnya bahasa

Siti Yang Menaip delete icon 16 February 2018 at 23:09

waaah jiranla kita dulu. CT sewa kat lorong betul2 tepi smk serendah tu. lima bulan jugakla duduk situ hehe..

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”