بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...

JOM CUBA TURUT SERTAI CABARAN INI...
HADIAHNYA LUMAYAN SANGAT TU..



SAYEMBARA NOVEL REMAJA DAN KANAK-KANAK BH 2017
NOVEL REMAJA
Johan: RM15,000 
Kedua: RM12,000
Ketiga: RM10,000
Sagu hati: RM5,000 x 2
NOVEL KANAK-KANAK
Johan: RM10,000
Kedua: RM8,000
Ketiga: RM6,000
Sagu hati: RM3,000 x 2
Orang ramai yang berminat menyertai pertandingan boleh mendapatkan borang dengan melayari laman web www.bhpendidikan.com.my dan www.bharian.com.my bermula 15 Mei 2017 ini.

4 ulasan - "SAYEMBARA MENULIS NOVEL REMAJA DAN KANAK-KANAK BERITA HARIAN.."

saniah ibrahim delete icon 8 Mei 2017 1:55 PTG

tak pandailah PI nak menulis novel,kalau tak best juga dapat hadiah agak lumayan tu...
Setakat menulis kat blog ni boleh lah ,ayat pun cacamarba dengan bahasa pasar...

paridah delete icon 8 Mei 2017 2:30 PTG

TKSH SANIAH..NMPK MMG BERBAKAT DLM PENULISAN CUBA2LH TULIS

nurimas Nuri delete icon 19 Mei 2017 7:37 PG

wah bestnya blok k paridah. tahniah... along ni nak cuba jugak tapi..bukan penulis sayembara.. jarang menang.

dear anies delete icon 22 Mei 2017 2:42 PTG

byk tu hadiahnya

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”