بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM..

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!


Syarat-syarat untuk sertai segmen "Seorang Syed Nak Bloglist!"

1. Anda haruslah mempunyai blog yang aktif

2. Follow blog  Seorang Syed 

3. Follow Google+ Seorang Syed 

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!"

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short reviewtentang blog Seorang Syed (kalau nak tulis panjang pun no hal)

6. Jangan lupa letak banner segmen aku di atas dan back link kepada blog ini

TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 30 APRIL 2017 

 2 orang pemenang dengan entry yang paling kreatif! Pemenang akan memenangi RM10 setiap seorang (boleh pilih nak top up ataupun bank in). Pemilihan akan dibuat secara telus 

Semua peserta segmen ini juga akan kekal berada di dalam blog listSeorang Syed sehinggalah aku rasa nak ada blog list yang baru. Tunggu apa lagi? jom lah join! 


Blogger Seorang Syed ialah seorang blogger yang amat  rajin menulis. Banyak idea bernas dan info sering dikongsi di dalam blog beliau. Tidak rugi singgah di blog beliau yang ternyata sarat ilmunya justeru beliau adalah bakal guru yang amat berminat dengan bidang yang bakal diceburinya.  Semoga Seorang Syed akan terus sukses dalam  kehidupan yang dijalaninya.


11 ulasan - "SEGMEN : SEORANG SYED NAK BLOGLIST!"

PeRdU cINta delete icon 21 April 2017 1:14 PTG

Moga rezeki akak tersenarai di bloglist Cikgu Syed...amenn..

Seorang Syed delete icon 21 April 2017 2:36 PTG

Thanks kak for the review and joining my segment.
Alamakkk akak tak komen dekat entry sy tu. nasib baik sy perasan hehe.

paridah delete icon 21 April 2017 3:56 PTG

TKSH PC INSYA-ALLAH

paridah delete icon 21 April 2017 3:57 PTG

TKSH SYED..KAK DH KOMEN KAT N3 BLOG SYED

nadhie wueen delete icon 21 April 2017 6:30 PTG

wahh good luck kak
:)

paridah delete icon 21 April 2017 10:07 PTG

TKSH NADHIE

Warisan Petani delete icon 23 April 2017 12:28 PTG

Selamat bersegmen.

paridah delete icon 23 April 2017 10:09 PTG

TKSH WP

The Fool delete icon 24 April 2017 12:26 PTG

DONE follow...followback
Keep in Touch

Fidah Shah delete icon 25 April 2017 10:09 PTG

Selamat bersegmen...
Moga berjaya

Khir Khalid delete icon 27 April 2017 11:20 PG

Slmt bersegmen kak PI.. all the best :)

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”