بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...




Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini. Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar bagi sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah.

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Syaratnya mudah sahaja



  • Wajib Follow semua blog dibawah ini
  • Buat Entry bertajuk " Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 "
  • Copy dan paste kan code HTML yang disediakan ke dalam entri ini
  • Publish dan pastekan link tersebut di entri ini
  • Tempoh berlangsungnya giveaway ini berlangsung 2 minggu bermula 1 April 2016 sehingga 14 April 2016
  • Keputusan akan dikeluarkan pada 18 April 2016
    SENARAI PESERTA 

    Sila Highlight All dan Copy HTML di bawah ini dan paste di entry HTML 

      24 ulasan - "Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500"

      • Ain Cho'in • delete icon 1 April 2016 5:22 PTG

      Good luck saya ucapkan. :)

      Dunia Zumal delete icon 1 April 2016 6:15 PTG

      Terima kasih kerana sudi sertai Giveaway Blogger Utara, semoga berjaya yer 😃

      babYpose delete icon 1 April 2016 6:40 PTG

      moga berjaya K PI, inshaAllah

      Nooriah Abdullah delete icon 1 April 2016 7:04 PTG

      gud luck ya P

      paridah delete icon 1 April 2016 8:19 PTG

      suka2 jer zumal xfollow pun semua blogger utara cuma beberapa org saja termasuk zumal...tq

      paridah delete icon 1 April 2016 8:20 PTG

      tq noor.

      paridah delete icon 1 April 2016 8:21 PTG

      amiin insyaALLAH tq BP

      paridah delete icon 1 April 2016 8:22 PTG

      TQ AIN INSYAaLLAH.

      paridah delete icon 1 April 2016 9:50 PTG

      TQ AIN INSYAaLLAH.

      Cilembu thea delete icon 1 April 2016 9:59 PTG

      waw hadiah give awaynya RM 500 seandainya bisa ikut serta giveaway, minimal masuk juara ke dua deh...juara ke 1 nya akak.

      Puan Wawa delete icon 2 April 2016 9:30 PG

      good luck kak PI..")

      paridah delete icon 2 April 2016 10:06 PG

      jom join CT boleh je tu...tq

      paridah delete icon 2 April 2016 10:07 PG

      tq wawa..amiin insyaAllah.

      Dunia Zumal delete icon 2 April 2016 10:51 PG

      Hehe macam tu yer akak ^-^

      paridah delete icon 2 April 2016 10:54 PG

      Gitulah zumal hrp xjadi masalah kot.

      Khir Khalid delete icon 2 April 2016 1:06 PTG

      All the best kak PI... slmt ber GA... :)

      At-Tarmizi delete icon 2 April 2016 1:08 PTG

      semoga berjaya =)

      Fidah Shah delete icon 2 April 2016 3:19 PTG

      All the best Kak PI

      SalbiahM delete icon 3 April 2016 5:05 PTG

      good luck kak PI

      paridah delete icon 4 April 2016 10:09 PG

      TKSH DIK KK SUKA2 JE...

      paridah delete icon 4 April 2016 10:09 PG

      TKSH AT TAMIZI.

      paridah delete icon 4 April 2016 10:10 PG

      TKSH FIDAH.

      paridah delete icon 4 April 2016 10:11 PG

      TKSH SAL,

      Cikna delete icon 12 April 2016 11:24 PG

      Singgah Dr segmen yg sama, good luck&all d best...;-)

      Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”