بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...



CEMBURU DI FACEBOOK LEBIH TERUK

Kenapa awak mesej bini aku kat fb?
Sapa bini engkau?

Puteri Kayangan
Aduh, engkau pakai nama Gondrong Apaci je, bini engkau Puteri Kayangan?
Bini engkau yang pakai gambaq Hema Malinu, star Industan tu
Yelah…
.
Engkau pulak pakai gambar Ultraman Taro tu?
Apa tak boleh?... dengaq sini, aku bagi last warning ketiga, kalau kau buat lagi, nahas hang!
Hey malaun, kalau kau cemburu sangat kat bini hang tu, hang suruh bini hang pakai talipaun hitam puteh …
Ingat, kalau hang nak idop lama…. Hang jangan kacau bini aku…
Podaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr!

Sumber Nor Adabi Rosdi.

14 comments - "CEMBURU DI FACEBOOK?"

Muhammad Khairuddin Lim delete icon 28 February 2016 at 16:25

Macam2 ye

paridah delete icon 28 February 2016 at 17:12

heh..heh..xtaulah MKL...tq.

Fidah Shah delete icon 28 February 2016 at 17:19

kalau anak saya, suka betul kalau tengok gambar ultraman macam tu

PeRdU cINta delete icon 28 February 2016 at 19:29

Hihihi....macam macam gelagat...

paridah delete icon 28 February 2016 at 21:28

yela fidah ultraman ni sejak zaman kak dh ada..suka nengoknya juga,,,tq

paridah delete icon 28 February 2016 at 21:29

nak tergelak kan PC..heh..heh..tq

Zulkarnai Harun Ar Rashid delete icon 29 February 2016 at 02:10

Hahahaahaha...sempoiiik

Zulkarnai Harun Ar Rashid delete icon 29 February 2016 at 02:11

Hahahaahaha...sempoiiik

paridah delete icon 29 February 2016 at 10:20

HEH,,HEH TUMPANG GELAK SAMA ZULKARNAI HARUN AL RASHID...TQ

paridah delete icon 29 February 2016 at 10:21

TQ.

Nor Azimah delete icon 29 February 2016 at 19:53

Macam2 cerita ye.



Saya dh lama tggl facebook, rasa sesuai utk org muda je kot.

iryanty ismail delete icon 29 February 2016 at 22:12

huhuhu....adeh cemburu buta bebenor

Khir Khalid delete icon 1 March 2016 at 00:17

Saya peminat ultraman taro hehee... :D

Mrs. A delete icon 2 March 2016 at 17:01

Cemburu itu perlulah berpada-pada.
Isteri pandai-pandai jaga status.
Suami pulak tolong jangan miang.

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”