بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...



CEMBURU DI FACEBOOK LEBIH TERUK

Kenapa awak mesej bini aku kat fb?
Sapa bini engkau?

Puteri Kayangan
Aduh, engkau pakai nama Gondrong Apaci je, bini engkau Puteri Kayangan?
Bini engkau yang pakai gambaq Hema Malinu, star Industan tu
Yelah…
.
Engkau pulak pakai gambar Ultraman Taro tu?
Apa tak boleh?... dengaq sini, aku bagi last warning ketiga, kalau kau buat lagi, nahas hang!
Hey malaun, kalau kau cemburu sangat kat bini hang tu, hang suruh bini hang pakai talipaun hitam puteh …
Ingat, kalau hang nak idop lama…. Hang jangan kacau bini aku…
Podaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr!

Sumber Nor Adabi Rosdi.

14 ulasan - "CEMBURU DI FACEBOOK?"

Muhammad Khairuddin Lim delete icon 28 Februari 2016 4:25 PTG

Macam2 ye

paridah delete icon 28 Februari 2016 5:12 PTG

heh..heh..xtaulah MKL...tq.

Fidah Shah delete icon 28 Februari 2016 5:19 PTG

kalau anak saya, suka betul kalau tengok gambar ultraman macam tu

PeRdU cINta delete icon 28 Februari 2016 7:29 PTG

Hihihi....macam macam gelagat...

paridah delete icon 28 Februari 2016 9:28 PTG

yela fidah ultraman ni sejak zaman kak dh ada..suka nengoknya juga,,,tq

paridah delete icon 28 Februari 2016 9:29 PTG

nak tergelak kan PC..heh..heh..tq

Zulkarnai Harun Ar Rashid delete icon 29 Februari 2016 2:10 PG

Hahahaahaha...sempoiiik

Zulkarnai Harun Ar Rashid delete icon 29 Februari 2016 2:11 PG

Hahahaahaha...sempoiiik

paridah delete icon 29 Februari 2016 10:20 PG

HEH,,HEH TUMPANG GELAK SAMA ZULKARNAI HARUN AL RASHID...TQ

paridah delete icon 29 Februari 2016 10:21 PG

TQ.

Nor Azimah delete icon 29 Februari 2016 7:53 PTG

Macam2 cerita ye.



Saya dh lama tggl facebook, rasa sesuai utk org muda je kot.

iryanty ismail delete icon 29 Februari 2016 10:12 PTG

huhuhu....adeh cemburu buta bebenor

Khir Khalid delete icon 1 Mac 2016 12:17 PG

Saya peminat ultraman taro hehee... :D

Mrs. A delete icon 2 Mac 2016 5:01 PTG

Cemburu itu perlulah berpada-pada.
Isteri pandai-pandai jaga status.
Suami pulak tolong jangan miang.

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”