بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...

JOM RAMAI-RAMAI SERTAINYA.


MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz | MAA Takaful berhad merupakan satu syarikat insurance yang telah lama bertapak di Malaysia. Simpanan bertakaful MAA adalah simpanan yang dilaburkan di dalam dana syariah, yang menepati segala aspek- aspek yang telah ditetapkan dalam islam. Dana ini juga dilindungi oleh PDIM yang menjaga institusi perbankan dan insurans sekiranya terjadi apa-apa kepada syarikat pelaburan.

Peningkatan kos sara hidup yang tinggi kadang kala memaksa kita untuk membuat persediaan keewangan awal bagi mengelakkan sebarang kemungkinan yang tidak diingini berlaku pada masa akan datang. Lebih-lebih lagi persediaan KOS PENDIDIKAN ANAK-ANAK masa kini. Mennyedari masalah ini, MAA Takaful dengan berbesar hati menghulurkan tangan kepada anda para Ibu Bapa bagi membimbing anda dalam merancang keewangan dari aspek pendidikan anak-anak anda. Dengan perancangan keewangan ini, anda bakal menerima sebanyak RM 25 930.00 dengan hanya penyimpanan RM 100 setiap bulan. Memang berbaloi. Untuk maklumat lanjut sila klik (DI SINI).  


Bagi membantu anda mendapatkan maklumat terperinci tentang Pakej Pendidikan Takaful ini, boleh lah bertanya dengan mana-mana agent MAA Takaful ataupun bertanya secara personally dengan Encik Nizam di talian 0176338008 (call/whatsapp/telegram). Sudah pasti layanan istimewa akan diberikan. (Klik di sini kalau nak mengurat abang Nizam ni yer)

Anda semua inginkan barangan seperti Diari dan Cash khas dari MAA takaful? Jom join MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Syarat-syarat seperti berikut:

Syarat-syarat:

1. Sila follow blog di bawah
2. Buat satu entri SEBIJIK macam entri ni siap dengan banner dan backlink segala bagai dengan tajuk MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Nak mudah copy and paste coding kat bawah ni jer (WAJIB)


3. Dah sudah buat entri SEBIJIK macam entri ni, paste link URL entri dalam runagan komen di bawh ni.

Mudah kan? 3 step je. Tak banyak la. Hehehe 

Hadiah yang bakal di menangi

Tempat pertama - RM50 + Diari Khas dari MAA
Tempat kedua - RM 30 + Diari Khas dari MAA
Tempat ke tiga - RM 20 + Diari Khas dari MAA
Saguhati 1 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 2 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 3 - Diari Khas dari MAA

Pemilihan pemenang adalah secara random by Random.org

Jangan lupa join tau. Sila la war-warkan pada yang lain. Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 31 Januai 2016. 

**Senarai peserta akan di kemaskini dari semasa ke semasa.

With Love
Papaglamz

-seikian-

41 comments - "MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz"

Anisayu Nastutik delete icon 10 January 2016 at 16:44

Aku merasa tertarik
Hadiahnya sangat baik..

iryanty ismail delete icon 10 January 2016 at 18:43

moga berjaya kak :-))

Etuza Etuza delete icon 10 January 2016 at 19:20

di doakan semoga berjaya...usaha tangga kejayaan

Abak Lorong Cinta delete icon 10 January 2016 at 20:27

Semoga bjaya.. In Shaa Allah

Abam Kie delete icon 11 January 2016 at 07:34

abam pun join. moga ada rezeki nk mng hadiah tu. Aamiin...

Mizz Aiza delete icon 11 January 2016 at 08:25

Menarik hadiah.. Semoga berjaya kak paridah..

Sobri Yaacob delete icon 11 January 2016 at 10:19

good luck sis..all the best :)

saniah ibrahim delete icon 11 January 2016 at 10:26

Menarik...semoga berjaya pada mereka yang sertai juga.

Sheila Adziz delete icon 11 January 2016 at 10:52

selamat bersegmen n gd luck... :)

Dunia Zumal delete icon 11 January 2016 at 10:58

Semoga berjaya yer akak

Fiza Rahman delete icon 11 January 2016 at 11:12

Good luck kak.

paridah delete icon 11 January 2016 at 15:25

jom join sekali anisayu...tq.

paridah delete icon 11 January 2016 at 15:26

insya-Allah yan..tq

paridah delete icon 11 January 2016 at 15:28

tksh doanya cikgu insya-Allah...dijemput penganjurnya joinlah juga...tq

paridah delete icon 11 January 2016 at 15:29

insya-Allah...tq abak.

paridah delete icon 11 January 2016 at 15:30

amiin insya-Allah cikgu abam kie.

paridah delete icon 11 January 2016 at 15:33

insya-Allah aiza amiin.

paridah delete icon 11 January 2016 at 15:37

tq sob...insya-Allah.

paridah delete icon 11 January 2016 at 15:39

tksh saniah...insya-Allah.

paridah delete icon 11 January 2016 at 15:43

tq shiela insya-Allah.

paridah delete icon 11 January 2016 at 15:44

insya-Allah zumal tksh.

paridah delete icon 11 January 2016 at 15:45

insyaAllah fiza...tksh.

dear anies delete icon 11 January 2016 at 17:46

good luck kak

Fidah Shah delete icon 11 January 2016 at 20:35

All the best Kak

seraa rose delete icon 12 January 2016 at 12:48

gud luck kak PI..

Qaseh Vee delete icon 12 January 2016 at 17:20

semoga berjaya ... saya pun join juga .

babYpose delete icon 13 January 2016 at 09:22

Moga berjaya PI :)

paridah delete icon 13 January 2016 at 11:38

TQ ANIES INSYA-ALLAH.

paridah delete icon 13 January 2016 at 11:39

TQ FIDA INSYA-ALLAH.

paridah delete icon 13 January 2016 at 11:39

TQ SERAA INSYA ALLAH.

paridah delete icon 13 January 2016 at 11:40

INSYA-ALLAH QV TQ.

paridah delete icon 13 January 2016 at 11:41

TQ BB INSYA-ALLAH.

Khir Khalid delete icon 14 January 2016 at 01:38

All the best kak!!.. :)

paridah delete icon 14 January 2016 at 10:23

TKSH DIK KK INSYAALLAH...SAJA SUKA2.

Ms Qiya Saad delete icon 16 January 2016 at 22:17

Hai.good luck!

Jemput join giveaway saya juga ye.tq

http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=1

Ms Qiya Saad delete icon 16 January 2016 at 22:18

Hai.good luck!

Jemput join giveaway saya juga ye.tq

http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=1

Bonda Zahra delete icon 18 January 2016 at 12:47

Bonda singgah & follow sini dari GA y sama.gudluck:)

Noor Najwa delete icon 3 February 2016 at 21:22

blogwalking dari ga yg sama...
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

irra yyan delete icon 10 February 2016 at 07:58

mommy irra singgah dari GA yg sama
http://www.irrayyan.com/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Yun Sing delete icon 21 February 2016 at 02:24

Singgah sini dari GA yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

Papaglamz dotcom delete icon 28 May 2017 at 10:06

Salam Ramadhan. Papaglamz.com ada menganjurkan

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz – Klik Disini

Jangan lupa join tau. 10 peserta bertuah akan memiliki sampul duit raya dan hadiah MISTERI EXCLUSIVE dari Papaglamz.

Syarat2 mudah je. Copy paste coding yang telah di sediakan.

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”