بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...

MUTAKHIR INI DALAM SEARCH KEYWORDS GOOGLE NAMA PI RAJIN PULA NAIK CARTA...APA AGAKNYA DICARI VIEWERS DENGAN NAMA YANG KLASIK AMAT TU...BIASALAH NAMA YANG DIPILIH ORANG DULU-DULU TENTULAH SINONIM DENGAN KEPOPULARAN NAMA DIGUNAKAN TIKA ITU SEPERTI PARIDAH, ZABEDAH, RAFIDAH DLL BAGI ANAK PEREMPUAN MEREKA...

NAMA-NAMA YANG PENDEK DAN MUDAH DISEBUT TAPI TERSIRAT MAKNA YANG BAIK DAN MENJADI DOA YANG MENGIRING KEHIDUPANNYA.

APA MAKSUD SEBENAR NAMA PARIDAH TU YA?
RAMAI YANG TAHU TU!

TAK RAMAIPUN YANG SEARCH NAMA PI KAT GOOGLE TU..HANYA PI YANG PERASAN LEBIH HEH..HEH..

NAMA-NAMA YANG TERKENAL BIASANYA AKAN DISEO UNTUK INFO YANG DICARI MENGENAI MEREKA.

Search Keywords

EntryPageviews
paridah ishak
6
cara tut pokok betik
5
cara buat minyak wangi sendiri
3
resepi nasi goreng sotong
3
air terjun serendah
2
bunga untuk kelulut
2
daun hati hati
2
gubahan buah-buahan tempatan dalam bakul
2
gubahan jeruk
2
nasi goreng sotong
2

46 comments - "NAMA PUN DISEO..."

Puan Wawa delete icon 14 October 2015 at 14:46

Nama paridah tu sme mcm bekas qariah wanita dari kelantan.. 😊

Nooriah Abdullah delete icon 14 October 2015 at 15:26

kawan saya ada nama Paridah heee kawan sekolah lah mmg sikitt klasik kan ..

Etuza Etuza delete icon 14 October 2015 at 15:28

Terbaik..Etuza antara pengeview blog terhebat PI ni..kaya budi bahasa kaya pantun dan mada puisi. huuummm! bunga orkid..jemput ramai2..kita tengok cuci mata..tahnia memang blog Pi makin terkenal...ada sesuatu dalam blog ini..akan dapat motivasi dan amat dekat dengan Allah..bila membaca bait kata

budi purnomo delete icon 14 October 2015 at 16:20

Nama yang bagus secantik orangnya :)

Fidah Shah delete icon 14 October 2015 at 18:04

Glamer nama tu Kak..

abuikhwan delete icon 14 October 2015 at 20:33

Assalamualaikum kak,
Salam ma`al hijrah buat akak sekeluarga.
#Kalau ikut kalimah arab, sebetulnya "FA".

paridah delete icon 14 October 2015 at 21:00

heh..heh..glemer sgt yer..tq fidah...

paridah delete icon 14 October 2015 at 21:03

wsalam dik ustaz..
betullah tu dlm bahasa arab xdibunyikan pa tapi fa..
tq salam maal hijrah ustaz n famili juga..

paridah delete icon 14 October 2015 at 21:06

heh..heh..yeke tu tq dik purnomo.

paridah delete icon 14 October 2015 at 21:13

tq cikgu etuza..
berkarya mudah2 bodoh2 boleh jer cikgu insyaAllah..tapi nk tulis artikel bijak berinfo xreti cikgu ..bw sajalh ke blog kwn2 yg bijak berilmu tinggi mcm cikgu n ramai yg lain membaca catatan2 berilmu.

Cilembu thea delete icon 14 October 2015 at 21:15

jika demikian nama pun jadi SEO, seperinya nama saya harus diganti dengan yang lebih pendek...nama Udin sepertinya bagus ya kak?

paridah delete icon 14 October 2015 at 21:17

kat kampung kak ramai betul2 kawan2 sebaya yg namanya sama dgn kak...nk bezakan nyebutnya cuma tambah nama suami di ujungnya heh..heh..
tq noor.

Amir renovation delete icon 14 October 2015 at 21:21

Assalamualaikum tuan/ puan. Sy membuat kerja2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,siling kapur,sambung rumah,buat pagar,grill dan owning,wayaring,plumbing,waterprofing,vinyl floor dan wall paper,landskap dan kolam ikan(simen ferro).terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,sepang,nilai,cheras,pucong,dan kl.hubungi sy d no 192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

paridah delete icon 14 October 2015 at 21:23

paridah mat saman tu kan..inat juga wawa.
tq.

Amir renovation delete icon 14 October 2015 at 21:31

Assalamualaikum tuan/ puan. Sy membuat kerja2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,siling kapur,sambung rumah,buat pagar,grill dan owning,wayaring,plumbing,waterprofing,vinyl floor dan wall paper,landskap dan kolam ikan(simen ferro).terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,sepang,nilai,cheras,pucong,dan kl.hubungi sy d no 192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

paridah delete icon 14 October 2015 at 22:03

tq.

kakyon delete icon 15 October 2015 at 00:34

lancar jer mulut ni menyebut paridah dari menyebut faridah..

Jati Solomon delete icon 15 October 2015 at 02:55

Selamat tahun baru hijriah 1437H.
"Paridah Ishak" nama yang cantik, sampai-sampai google aja mengingatnya

paridah delete icon 15 October 2015 at 08:13

tq.

aTieYusof Family delete icon 15 October 2015 at 08:30

nama di cari tu selalunya mgkin nama blog lupa, tapi nama pemilik blog kita ingat...
so nak cepat search lah nama kak PI...hihi

paridah delete icon 15 October 2015 at 09:44

betul tu atie..biasanya gitulah kan senang.
tq atie.

paridah delete icon 15 October 2015 at 09:48

selamat tahun baru hijr jati solomon.
heh..heh..bangga pula diri disebut gitu tq.
sebenarnya sbb kita berurusan dgn google jadi google pun dh catat nama kita dlm memorinya.

paridah delete icon 15 October 2015 at 09:49

yelah kakyon mudah n senang disebut kan.
tq.

paridah delete icon 15 October 2015 at 09:52

heh..heh..cari nama yg gelemer sikit pasti ramai yg menggooglenya tu chilembu thea..
tq.

Siti Yang Menaip delete icon 15 October 2015 at 10:42

woaaah akak glemer =P
CT tak cek pun keyword semua ni.. dok paham..

Khir Khalid delete icon 15 October 2015 at 11:47

Wahh... tahniah... kak PI dah semakin glamer... :)

Bin Muhammad delete icon 15 October 2015 at 12:04

Betul, jika search google dgn kata kunci tertentu terutama tentang bunga, keindahan dan kreativiti, entri kak memang dikedudukan terbaik. Begitu juga dengan image search. Tahniah!

Mizz Aiza delete icon 15 October 2015 at 12:13

Glamour tu kak paridah.. Tahniah.. ;)

Khai♥Rin : anies delete icon 15 October 2015 at 14:56

meletop2 ya kak ;-)

rubiah kadir delete icon 15 October 2015 at 15:00

Rubiah...

Nama klasik..dulu xsuka name ni..sebab selalu kena ejek dgn kwn2 kt skolah kak PI .. hehehe...

paridah delete icon 15 October 2015 at 15:05

heh..heh..xder glemernya aiza.
tq.

paridah delete icon 15 October 2015 at 15:15

yeke..kita mesti bangga dgn nama yg dipilih ibubapa utk kita...walau klasik tapi cantik kan rubiah.
tq.

paridah delete icon 15 October 2015 at 15:17

heh..heh..sakan meletopsnya tu anies ..tq.

paridah delete icon 15 October 2015 at 15:23

yeke...kak xtau pula tapi nampak juga kat google images ada gambar2 bunga2 kak di situ.
kak bukan faham sgt semua tu cuma rajin klik stat sbb nk tengok trafik viewers jer.
tq BM.

paridah delete icon 15 October 2015 at 15:24

heh..heh..malu pula diusik KK ni
tq.

paridah delete icon 15 October 2015 at 15:27

yeke siti xtau r saja2 buat xtau...nak usik kaklah tu..
tq.

Dunia Zumal delete icon 15 October 2015 at 17:31

Nama akak PI glamour ^-^

Qaseh Vee delete icon 15 October 2015 at 21:11

saya pernah buat entri bertajuk ' terima kasih daun keladi ' dan tajuk tu menjadi hits hanya dalam sehari dan sekarang dah beribu viewers ... saya pun pelik , apa yg org cari dgn tajuk tu ...

iryanty ahamad delete icon 16 October 2015 at 03:08

Nama yang simple dan mudah orang ingat.. :-))

paridah delete icon 16 October 2015 at 11:14

heh..heh..nk teregelaklh tu.
tq zumal.

paridah delete icon 16 October 2015 at 11:15

yeke tahniah..kdg mmg ada n3 kita yg selalu di klik viewers..tq qv

paridah delete icon 16 October 2015 at 11:17

ye yanty mudah sgt kalau nk cari info tntg nama gitu..klik jer.
tq yanty.

Jari Manis delete icon 17 October 2015 at 07:33

ahakss....unik nama tu kak...biasa Faridah ni Paridah....heeee

paridah delete icon 17 October 2015 at 10:37

heh..heh..unik n antik tu JM..tq.

tiga lalat delete icon 17 October 2015 at 11:45

mak pah fofuler ;p

paridah delete icon 18 October 2015 at 22:01

heh..heh..yeke..xkot..saja nk cpt google info tu,,tq 3 lalat.

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”