بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...

22 comments - "BERDOALAH...wordless wednesday."

Puan Wawa delete icon 9 September 2015 at 09:08

Yes, betul tu kak..)

che mid delete icon 9 September 2015 at 09:16

Berdoa itu sentiasa kita lakukan. Cuma samada doa kita tu meresap ke hati atau di mulut sahaja..tu yang payah kan. Semoga Allah ampunkan dosa-dosa kita dan kealpaan kita dan mengabulkan permintaan kita, Aamiin.

Jom singgah umah, ada cite tak jadi kawen he he

Nieyl delete icon 9 September 2015 at 09:41

Salam singgah pagi dr http://seindahcerita.blogspot.com/
Berdoa lah sentiasa...Insya'Allah Allah akan makbulkan..Amin...

AMIIZAA delete icon 9 September 2015 at 09:59

salam pg rabu kak :) saya dtg sini:)
allah swt maha mendengar dan maha memahami....alhamdullilah

Sham delete icon 9 September 2015 at 10:01

Simple je ayat2 tu tp deep...tugas kita hanyalah bdoa...yang lain biar DIA saja yg tentukan...

nohas delete icon 9 September 2015 at 13:11

Allah SWT suka mendengar hamba-hambaNya merayu, merintih kepadaNya...org tidak berdoa ialah orang yang sombong...syukran, nice one..

paridah delete icon 9 September 2015 at 15:43

sebagai hambanya kita wajib berdoa justeru sifat kita yg kerdil n hanya bergantung kasih Allah..SWT..tq nohas.

paridah delete icon 9 September 2015 at 15:52

berdoa n berharap janji Alllah xmungkir...tq cikgu sham.

paridah delete icon 9 September 2015 at 15:59

salam rabu amiiza..
benar tu Allah mendengar n mengetahui hasrat hati kita...tq.

paridah delete icon 9 September 2015 at 16:02

salam tq nieyl rajin singgah pagi.
insyaAllah doa kita pasti makbul cpt r lmbt..tq

paridah delete icon 9 September 2015 at 16:03

tq wawa.

paridah delete icon 9 September 2015 at 16:12

berdoa sesungguh hati terbit dari jiwa murni sepatutnya gitu.
ok dh singgah...menarik sekali citer kawin xjadi tu.
tq che mid.

Fidah Shah delete icon 9 September 2015 at 16:28

Doa adalah senjata mukmin...
Namun kita hanya merancang..dan Allah adalah sebaik-baik 'Perancang'.

Nick Nashram delete icon 9 September 2015 at 17:22

sebab tu kena bersangka baik pada allah..banyak kali doa tapi masih tak dapat, kena sabar..allah nak bagi yg trbaik :)

Dunia Zumal delete icon 9 September 2015 at 20:48

Hanya Allah yang tahu apa yang terbaik untuk kita... Nice sharing akak ^-^

paridah delete icon 9 September 2015 at 21:53

kita miliki senjata doa terbaik ramai yg xtau tu.
kita hnya mampu merancang...tq fidah.

paridah delete icon 9 September 2015 at 21:57

ya perlu bersangka baik terhadap Allah SWT sbb kita hanya hamba-Nya. tq cikgu Nick Nashram.

Yun Sing delete icon 9 September 2015 at 21:58

Deep..

paridah delete icon 9 September 2015 at 22:00

benar tu zumal.
insyaAllah...tq.

paridah delete icon 9 September 2015 at 22:01

yes..tq yunsing.

Etuza Etuza delete icon 10 September 2015 at 14:48

pernah tak dengar DUIT? marilah amalkan DUIT ya PI

paridah delete icon 10 September 2015 at 16:23

singkatan utk doa tu ya...teka saja..tq cikgu etuza.

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”