بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...

SALAM JUMAAT YANG MULIA...

TULISLAH APA SAJA YANG DIMINATI SESUAI DENGAN KEPAKARAN DIRI DAN TERBITKANNYA MELALUI PROJEK ALTERNATIF KARANGKRAF.COM
MENULIS JUGA ADALAH IBADAH YANG MULIA....NAMUN PILIHLAH KARYA PENULISAN YANG MEMENAFAATKAN PEMBACANYA DAN PAHALANYA BERKEKALAN SELAGI ILMU YANG DITULIS DITERBITKAN DAN DIGUNAKAN PENGAMALNYA...INSYA ALLAH.




BUKU POJOK - Penulisan Tanpa Noktah. Perjuangan Tanpa Sudah
Mohon untuk share di fb, instagram, blog, twitter masing-masing. Kita mahu mendapatkan banyak manuskrip baru yang bermutu. Idea yang mantap dan tulisan yang pantas.
Kita mahu bahan bacaan yang boleh membina tribe dan merangsang fikiran pembaca masakini.
.
_________________________________________________________
BUKU POJOK - Penulisan Tanpa Noktah. Perjuangan Tanpa Sudah
Genre baru penulisan alternatif.
Platform luahan idea yang berani.
Anda tidak perlu menjadi hebat untuk hasilkan buku. Tidak perlu anugerah untuk menjadi penulis hebat. Tidak perlu masuk universiti untuk dapat passport menjadi penulis. Yang penting otak kanan dan otak kiri yang superb. Berani bersuara. Yakin dan mantap dengan idea baru. Tulisan yang jarang orang tulis.
Genre | Bebas, travelog, agama, motivasi, kisah benar, human interest, anekdot, buletin, pengakuan, novelet
Bahasa | Mudah, ringkas, sempoi, straight forward, luar biasa, mampu membina evolusi dan beri impak kepada kepada masyarakat
- Kami suka hendak terbitkan karya anda.
- Kami juga akan bantu anda terbitkan karya dan semua orang boleh baca tulisan itu.
Mari kita bincang:
Emel kami: projekalternatif@karangkraf.com.my
Klik like fb Buku Pojok: https://www.facebook.com/bukupojok?fref=ts


23 ulasan - "POJOK TANPA NOKTAH TANPA SUDAH..."

Diana Rashid delete icon 28 Ogos 2015 9:22 PG

Akak PI ada hantar ke?

Kakzakie delete icon 28 Ogos 2015 9:23 PG

Oh... macam ini kakak rasa PI amat sesuai utk sama-sama terjunkan diri
Kakak ni dah tepu dah tak ada idea hihi...

Bin Muhammad delete icon 28 Ogos 2015 9:49 PG

Peluang bagus untuk mereka yang minat menulis. Akak ada bakat dan boleh cuba nih!

Puan Wawa delete icon 28 Ogos 2015 9:51 PG

Akak boleh cuba ni.. Penulisan akak lain dri yang lain..😊

tiga lalat delete icon 28 Ogos 2015 10:44 PG

wak dulu penah gak buat buku, tp rasanya tak berbaloi dgn masa dan tenaga., huhu2

utk kakPah tu semoga berjaya mencuba membuat buku ye ;p

paridah delete icon 28 Ogos 2015 10:47 PG

HEH..HEH..BELUM CUBA LAGI DIANA...TQ.

nur amni delete icon 28 Ogos 2015 2:07 PTG

Aah..setuju..tak pyh masuk u utk menulis. Tp apa yg kita tulis tu biarla bermanfaat. Bukan fitnah bukan sindiran. Bila org baca org faham dan amalkan kita dapat pahala...saham akhirat bak kata prof muhaya..heheh..

nur amni delete icon 28 Ogos 2015 2:08 PTG

Aah..setuju..tak pyh masuk u utk menulis. Tp apa yg kita tulis tu biarla bermanfaat. Bukan fitnah bukan sindiran. Bila org baca org faham dan amalkan kita dapat pahala...saham akhirat bak kata prof muhaya..heheh..

paridah delete icon 28 Ogos 2015 2:54 PTG

ya tulislah sesuatu yg bermenafaat berdasarkan pengalamman hidup...ilmu tu boleh diperolehi dimana saja bukan hanya di universiti...bertanggungjawab dgn apa yg ditulis n berpegang kpd etika penulisan...tq nur amni.

paridah delete icon 28 Ogos 2015 3:01 PTG

wah penulis buku juga wak ni...tahniah..menulis buku bukan senang kan...bagi yg xpernah menghasilkannya tentu teruja sekali..
kak hanya bergantung kpd rezki Allah..kalau ada..adalah...heh..heh...tq tiga lalat.

paridah delete icon 28 Ogos 2015 3:07 PTG

heh..heh..wawa kak setakat menulis di blog ringkas n pendek boleh jer..jadi penulis blog jer kot...tq wawa merangsang semangat kak.

paridah delete icon 28 Ogos 2015 3:14 PTG

ramai yg berbakat dlm penulisan ni BM terutama blogger kawan2 kita...kak tu minat ada tapi upayanya kurang...terima kasih banyak penilaian BM terhadap gaya kak menulis...insyaAllah jika ada rezeki-Nya.

paridah delete icon 28 Ogos 2015 3:20 PTG

heh..heh..kakzakie..kak terbitkan n3 ni kpd yg berminat menulis apa saja...sambil mengasah bakat boleh juga buat duit kan...kak pun mcm kakzakie juga dh kekeringan ide nk hasilkan karya penulisan yg berkualiti..setakat jadi penulis blog jerlah.

AMIIZAA delete icon 28 Ogos 2015 4:00 PTG

salams jumaat kak dah...saya singgah sini:)

paridah delete icon 28 Ogos 2015 5:35 PTG

SALAM JUMAAT AMIIZA...TQ SINGGAH.

Khir Khalid delete icon 28 Ogos 2015 8:44 PTG

Peluang yg bagus buat yg berbakat dan minat menulis dpt kak PI ni.. :)

Fidah Shah delete icon 28 Ogos 2015 10:28 PTG

Khas untuk yang sememangnya berbakat.

Dunia Zumal delete icon 29 Ogos 2015 2:32 PTG

Akak wajar turut serta, penulisan akak memang best ^-^

paridah delete icon 30 Ogos 2015 9:42 PTG

YG MINAT MENULIS CUBALAH AMBIL PELUANG NI YA...
KAK DH MMG KERJA MENULIS KAT BLOG TIAP HARI KHIR KHALID..HEH..HEH..
TQ.

paridah delete icon 30 Ogos 2015 9:44 PTG

ASAH BAKAT YG ADA AGAR MENYERLAH KAN FIDAH...TQ

paridah delete icon 30 Ogos 2015 9:48 PTG

HEH..HEH..ZUMAL INSYA ALLAH BERKAT DOA ZUMAL...TERLAMBUNG DGN PUJIAN ZUMAL...PADA KAK PENULISAN ZUMAL JAUH LBH BAIK DRPD KAK...KAK TULIS SIMPLE N PENDEK JER.
TQ ZUMAL.

paridah delete icon 31 Ogos 2015 8:59 PTG

TQ

Khai♥Rin : anies delete icon 7 September 2015 11:17 PG

kena rebut ni bukan senang dapat peluang sebegini

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”