بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Assalamualaikum....

18 ulasan - "ANDA DAN EDITOR..."

abuikhwan delete icon 23 Julai 2015 6:45 PTG

Assalamualaikum kak,
Wah, sangat bagus untuk menambah-nambah pengetahuan dan upgrade skil penulisan. Tetapi di sisi yang lain rasa malulah pulak. Sebabnya, kalau saya tentu banyak kesalahan-kesalahan dari segi nahu, susun atur teks dan sebagainya...

Diana Rashid delete icon 23 Julai 2015 9:14 PTG

Blogger pun patut ada editoor nih..heheheh

paridah delete icon 23 Julai 2015 9:53 PTG

wasalam..dik ustaz...kalau berminat dlm bidang penerbitan buku kena dptkan nasihat mrk yg expert dlm bidang ni...mempelajari ilmu xperlu malu....tq abuikhwan.

paridah delete icon 23 Julai 2015 9:55 PTG

betul tu...edit sendiri sebelum publish entry...tq diana.

Fidah Shah delete icon 24 Julai 2015 8:40 PG

Masih terlalu banyak perkara yang perlu saya pelajari tentang ilmu penulisan..

paridah delete icon 24 Julai 2015 10:11 PG

ilmu penulisan mmg luas sekali fidah...kadang tanda bacaan yg betulpun xtau apa makna n mana nk letak...kaklah tu heh..heh..tq.

Dunia Zumal delete icon 24 Julai 2015 10:47 PG

Tak mampu lagi nak ada editor sendiri ...

paridah delete icon 24 Julai 2015 4:20 PTG

heh..heh..edit sendiri jer zumal...tq

Sue Bee delete icon 24 Julai 2015 5:09 PTG

SB tak pandai nak edit. Tu yang entry mcm tunggang tebalik saja. Adehh

Siti Yang Menaip delete icon 24 Julai 2015 6:49 PTG

hehehe agaknya kalo ceq blog CT mesti ada banyak errors =P

paridah delete icon 24 Julai 2015 10:12 PTG

biasalah sue...menulis kat blog ni sesuka hati jer nahu mmg kelaut...tq sue.

paridah delete icon 24 Julai 2015 10:16 PTG

bahasa Melayu ni nampak mudah tapi nak memahami ilmunya sukar juga kan siti...itu yg sentiasa ada errors yg xdisedari...tq siti.

tiga lalat delete icon 25 Julai 2015 11:25 PG

moga berjaya jd penulis hebatts ;p

paridah delete icon 25 Julai 2015 3:18 PTG

heh..heh..insyaAllah tq nak tiga lalat.

Khir Khalid delete icon 25 Julai 2015 7:45 PTG

Bagus ni.. rujukan yg baik jika berhasrat nk jadi penulis sbg kerjaya juga kan..

Yun Sing delete icon 25 Julai 2015 10:47 PTG

Waa.. belum lagi :) Masih ada dekat permulaan, bermula dengan cerpen dalam blog dahulu ^^

paridah delete icon 26 Julai 2015 9:52 PTG

benar tu..menulis dgn cara yg betul...tq khir khalid.

paridah delete icon 26 Julai 2015 9:54 PTG

bagus tu sudah ada permulaannya...tq yun sing.

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”