بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Assalamualaikum....

18 comments - "ANDA DAN EDITOR..."

abuikhwan delete icon 23 July 2015 at 18:45

Assalamualaikum kak,
Wah, sangat bagus untuk menambah-nambah pengetahuan dan upgrade skil penulisan. Tetapi di sisi yang lain rasa malulah pulak. Sebabnya, kalau saya tentu banyak kesalahan-kesalahan dari segi nahu, susun atur teks dan sebagainya...

Diana Rashid delete icon 23 July 2015 at 21:14

Blogger pun patut ada editoor nih..heheheh

paridah delete icon 23 July 2015 at 21:53

wasalam..dik ustaz...kalau berminat dlm bidang penerbitan buku kena dptkan nasihat mrk yg expert dlm bidang ni...mempelajari ilmu xperlu malu....tq abuikhwan.

paridah delete icon 23 July 2015 at 21:55

betul tu...edit sendiri sebelum publish entry...tq diana.

Fidah Shah delete icon 24 July 2015 at 08:40

Masih terlalu banyak perkara yang perlu saya pelajari tentang ilmu penulisan..

paridah delete icon 24 July 2015 at 10:11

ilmu penulisan mmg luas sekali fidah...kadang tanda bacaan yg betulpun xtau apa makna n mana nk letak...kaklah tu heh..heh..tq.

Dunia Zumal delete icon 24 July 2015 at 10:47

Tak mampu lagi nak ada editor sendiri ...

paridah delete icon 24 July 2015 at 16:20

heh..heh..edit sendiri jer zumal...tq

Sue Bee delete icon 24 July 2015 at 17:09

SB tak pandai nak edit. Tu yang entry mcm tunggang tebalik saja. Adehh

Siti Yang Menaip delete icon 24 July 2015 at 18:49

hehehe agaknya kalo ceq blog CT mesti ada banyak errors =P

paridah delete icon 24 July 2015 at 22:12

biasalah sue...menulis kat blog ni sesuka hati jer nahu mmg kelaut...tq sue.

paridah delete icon 24 July 2015 at 22:16

bahasa Melayu ni nampak mudah tapi nak memahami ilmunya sukar juga kan siti...itu yg sentiasa ada errors yg xdisedari...tq siti.

tiga lalat delete icon 25 July 2015 at 11:25

moga berjaya jd penulis hebatts ;p

paridah delete icon 25 July 2015 at 15:18

heh..heh..insyaAllah tq nak tiga lalat.

Khir Khalid delete icon 25 July 2015 at 19:45

Bagus ni.. rujukan yg baik jika berhasrat nk jadi penulis sbg kerjaya juga kan..

Yun Sing delete icon 25 July 2015 at 22:47

Waa.. belum lagi :) Masih ada dekat permulaan, bermula dengan cerpen dalam blog dahulu ^^

paridah delete icon 26 July 2015 at 21:52

benar tu..menulis dgn cara yg betul...tq khir khalid.

paridah delete icon 26 July 2015 at 21:54

bagus tu sudah ada permulaannya...tq yun sing.

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”