بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM....

Belog Projek GMBM

http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

Assalamualaikum !! Alhamdulillah,sempena Hari Ibu 2015, segmen ini dilancarkan dan ditaja sepenuhnya oleh sebahagian ahli Grup Mama Bloggers Malaysia [GMBM]. Segmen ini di adakan adalah untuk memanjangkan ukhuwah sesama blogger yang menyertai segmen ini. Hadiah yang di tawarkan dalam segmen ini juga sangat menarik dan berbaloi untuk di menangi. Masa pelancaran segmen selama sebulan memberi lebih peluang penyertaan dan memenuhi syarat bagi para peserta. Jom ramai-ramai join segmen ini ya.

PI dah buat n3 ni dulu tapi kata blogger penganjur segmen Kathy rbain kena buat n3 yg betul...heh..heh tersilap le pulak ya...xmengapalah ikutkan saja mood bersegmen yg tengah berkobar-kobar ni ya..

Tarikh Segmen : 10 Mei - 7 Jun 2015

Syarat-syarat untuk menyertai segmen ini adalah:-

  1. Blogger Malaysia.
  2. Buat entri yang bertajuk GMBM 1st GIVEAWAY 2015.
  3. Pilihan entri samada copy dan paste sahaja entri yang di sediakan atau buat entri sendiri mengikut kreativiti anda.
  4. Mengikuti semua syarat yang di tetapkan oleh penganjur dan penaja.
  5. Semua penaja boleh menyertai segmen ini. 
  6. Lengkapkan syarat di bawah:-
  • Follow Belog


  • Follow Instagram 

@Yong | @Sofu 


  • Follow Google +









  • Like Fanpages 

          


  • Follow FaceBook

Norihan Yusuf


♪ ♩♫ Selamat bersegmen dan semoga bertuah !! ♪ ♩♫

Segmen GMBM 1st GIVEAWAY 2015 di taja dan di perhebatkan oleh:-
Kathy, Maria, YY, Yong, Myja, Sofu, Ida, Ann, Mieja, Sue, Fuza, Mamaniza, Hana, Aida, Mar, Khaty, Ayumie, Mila, Zana, Sally, Fiza, Fara.
Klik Banner GA Untuk Join

43 orang pemenang di cari.


Arahan : Sila copy kod di bawah di bawah dan paste dalam ruangan post html di belog masing-masing.
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
</div>
<div class="separator" style="clear: both; text-

18 ulasan - "GMBM GIVEAWAY...10 MEI -7JUN"

Dunia Zumal delete icon 20 Mei 2015 3:19 PTG

Moga berjaya yer akak ^-^

Gee Lion delete icon 20 Mei 2015 8:31 PTG

kod utk dicopy tu macam ada something wrong je kak paridah..

Muhammad Khairuddin Lim delete icon 20 Mei 2015 8:57 PTG

selamat berjaya

Fidah Shah delete icon 20 Mei 2015 9:04 PTG

All the best

abuikhwan delete icon 21 Mei 2015 7:35 PG

Assalamualaikum kak,
Selamat mencuba dan selamat berjaya...
##Kalu dapat hadiah, afdhal dikongsi-kongsi.. hehe

Khir Khalid delete icon 21 Mei 2015 1:26 PTG

Semoga berjaya.. all the best.. :)

paridah delete icon 21 Mei 2015 1:46 PTG

InsyaAllah tq zumal

paridah delete icon 21 Mei 2015 1:48 PTG

yeke... ntahlah kak bukan reti kod bagai gini... tq gee

paridah delete icon 21 Mei 2015 1:49 PTG

InsyaAllah tq MKL

paridah delete icon 21 Mei 2015 1:50 PTG

tq fidah InsyaAllah.

paridah delete icon 21 Mei 2015 1:52 PTG

waalaikummussalam dik ustaz... cuba 2 saja... InsyaAllah tq abuikhwan

paridah delete icon 21 Mei 2015 1:54 PTG

tq khir khalid InsyaAllah...

media2give delete icon 22 Mei 2015 6:33 PTG

wah ada giveaway nih,nak ikut join :)

paridah delete icon 23 Mei 2015 2:39 PTG

SILAKAN MEDIA2GIVE .....TQ

Aku Penghibur delete icon 23 Mei 2015 6:21 PTG

all the best... good luck

Jari Manis delete icon 23 Mei 2015 9:55 PTG

good luck kak Paridah

paridah delete icon 24 Mei 2015 2:56 PTG

tq acik...insyaAllah.

paridah delete icon 24 Mei 2015 2:58 PTG

tq JM insyaAllah...

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”