بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Assalamualaikum ...

HMM... PI cuba juga tulis ni menggunakan hp... pc PI meragam lagi... jadi terpaksalah berpenat sedikit  menulis apa yang terbuku di hati walaupun tidak lah terlalu penting sangat pun... hanya suka suka mengisi masa senggang....

Salam kasih sayang untuk kawan kawan Bloggers dan viewer's yang rajin mengintai blog PI walau tiada pengisian yang bermakna untuk dikongsi bersama.


InsyaAllah setelah pc dan lappy rosak dibaiki dapat lah PI mempublish n3 seperti selazimnya  yang dilakukan.... hehe he... tiada lh sehebat kawan kawan Bloggers kita.... hanya sengaja turut bersibuk saja.

22 comments - "PC MERAGAM LAGI..."

Fidah Shah delete icon 21 May 2015 at 21:33

Salam Kak Paridah.
Semoga pc dan lappy nya cepat2 ok.
Kalau dah biasa, ok juga kot update n3 guna hp...tapi susah siketlah kalau nak dibandingkan dengan guna pc or lappy.
Anyway..comel nya kucing2 tu.

Fidah Shah delete icon 21 May 2015 at 21:33
This comment has been removed by the author.
nohas delete icon 21 May 2015 at 21:37

Salam kasih sayang...saya pun memang jarang update guna hp..semoga pc and lappy akak cepat dibaiki..pc dh takde kt rmh..

Sweetie delete icon 21 May 2015 at 21:42

Payah menulis/menaip guna hp PI. Kalau takat nak berfb ok, tapi menulis kat blog letih guna satu jari je... Saya kalau menaip mesti nak guna sepuluh jari...

Khai♥Rin : anies delete icon 22 May 2015 at 10:11

oooo rosak rupanya...x pe kak take your time

Zaitun delete icon 22 May 2015 at 12:49

Harap cepat eloknya. Sementara bolehlah guna hp taip pelan2.

Kak zai suka tengok kucing tu.

Hasnah Hanapiah delete icon 22 May 2015 at 21:51

pc dan lappy merajuk tu.. salam kak PI...

Ipah Kholipah delete icon 23 May 2015 at 11:11

salam kasih sayang kembali mba paridah hehe
mba kucingnya lucu :)

Dunia Zumal delete icon 23 May 2015 at 15:43

Geng la kita yer akak... Zumal fully using hp tau...

paridah delete icon 23 May 2015 at 16:03

YEKE..AKAK XRETILA..BANYAK GANGGUANNYA...LEBIH SELESA GUNA LAPPY R PC...TQ ZUMAL.

paridah delete icon 23 May 2015 at 16:04

CANTIK KAN KUCING SEPASANG TU...TQ IPAH.

Qaseh Vee delete icon 23 May 2015 at 17:16

ok lagi kak sbb blh guna hp ... cuma kena sabar nak touch2 lah . saya mmg x sanggup nak guna hp

Aku Penghibur delete icon 23 May 2015 at 18:17

acik pun masalah yang sama.,. acik pakai hp sahaja mmg susah

budi purnomo delete icon 23 May 2015 at 20:39

Cute banget kucingnya

Jari Manis delete icon 23 May 2015 at 21:54

alaaaa....akak nih...jgn ckp camtu...kalau blog akak x de...mana lagi JM nk belajar nama2 pokok, nk tgk gambar bunga2 orkid yg cantik

Khir Khalid delete icon 23 May 2015 at 23:41

Sabar jelah.. nak buat mcm mana dah nak rosak. Semoga dipermudahkanlah dan dpt dipulihkan secepatnya, in shaa Allah..

paridah delete icon 24 May 2015 at 20:03

penat guna hp ni qv..tq

paridah delete icon 24 May 2015 at 20:04

yela acik banyak gangguannya...tq acik AP.

paridah delete icon 24 May 2015 at 20:05

comel kan...tq budi purnomo.

paridah delete icon 24 May 2015 at 20:08

heh..hehh..singgah blog akak dpt tengok pokok jerlh JM...tq

paridah delete icon 24 May 2015 at 20:11

insyaAllah...mudah2an cpt pulih sakit pc kak tu...bosan juga xdpt nk mengetik-ngetik ni...tq khir khalid.

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”