بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...




KELETAH MEOW MEOW PELIHARAAN YANG MANJA MELUCUKAN MEMANG MENGHIBUR HATI. MEOW KESAYANGAN RASULLULLAH, MEMBELANYA, BERSABAR DENGAN KERENAHNYA DIJANJIKAN REZEKI YANG MELIMPAH...INSYA ALLAH KERNA MENGIKUTI SUNNAH RASULULLAH..



GRAFIK GKAP.

20 ulasan - "MEOW...MEOW..."

Puteri Beribiru delete icon 29 Januari 2015 2:05 PTG

awww...kucing ni binatang yang comel sangat..!!
tu senang jatuh sayang tu..

Acik Erna delete icon 29 Januari 2015 2:06 PTG

Comel je meow.siap tutup suis

Zaitun delete icon 29 Januari 2015 2:11 PTG

Alahai comelnya.

Kakzakie delete icon 29 Januari 2015 4:04 PTG

Kalaulah kucing pandai off switch pengsan kita asyik kena mainkan kucing:)
Nak kena save selalu kalau buat kerja di pc.

nohas delete icon 29 Januari 2015 4:05 PTG

suka kartun tu, dlm tulisan jawi...meow meow..comel..

Sylarius Yusof delete icon 29 Januari 2015 4:07 PTG

Kucing-kucing ni kadang cerdik. Nampak duduk senyap je, bila belakang kita, ada je trick yang dia buat bagi kita bengang. Tapi nak marah pun tak sampai hati. Yer la, kucing ni tengok muka comel, kita pun tak jadi marah. hehe

Diana Rashid delete icon 29 Januari 2015 9:04 PTG

ala..ni yang buat tak sabar nak bela kucing nih..heheh

Nick Nashram delete icon 29 Januari 2015 9:51 PTG

Saya suke kucing..lebih2 lg kalo yg bulu tebal.rsa cam nk buat bantal je..huhu

Najib Ariyan delete icon 29 Januari 2015 9:52 PTG

Erghhhh macam kucing saya jer... kalau kita busy kat komputer dipanggil2nya... bukannya nak makan tapi nak ajak kita main ngan dia... bila boring ditinggalnya kita... tapi tetap sayang kat kucing2 saya

Dunia Zumal delete icon 30 Januari 2015 11:25 PG

Geram tengok meow yang tomey camtu ^-^

paridah delete icon 30 Januari 2015 2:36 PTG

ya kucing2 comel mmg memikat hati...tq putri beribiru..

paridah delete icon 30 Januari 2015 2:38 PTG

kucing ni boleh brfikir cam kita juga..tq acik erna.

paridah delete icon 30 Januari 2015 2:42 PTG

comel n cerdik ni...tq zaitun

paridah delete icon 30 Januari 2015 2:46 PTG

hmm...kucin ni cerdik n tau caranya nk cari perhatian ...kdg xterfikir dek kita...tq kakzakie.

paridah delete icon 30 Januari 2015 2:49 PTG

hmm mcm kartun akhbar lama yg bertulisan jawi..tq nohas.

paridah delete icon 30 Januari 2015 3:02 PTG

kucing2 ni berakal juga n tau berfikir juga rasanya...tmbhan rupanya yg comel menyjuk hati...tq sylarius yusof.

paridah delete icon 30 Januari 2015 3:05 PTG

sayangilah kucing walau x membelanya...tq diana.

paridah delete icon 30 Januari 2015 3:11 PTG

yeke best ada kucing berbulu tebl..memeluknya...jgn bersin dh...tq nick nashram.

paridah delete icon 30 Januari 2015 3:14 PTG

heh..heh..seakan-akn dgn citer grafik tu ya...tentu buat najib tersenyum...tq

paridah delete icon 30 Januari 2015 3:15 PTG

zumal bnyk bela kucing mesti dh fhm dgn keletah kucing...tq zumal...

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”