بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...




KELETAH MEOW MEOW PELIHARAAN YANG MANJA MELUCUKAN MEMANG MENGHIBUR HATI. MEOW KESAYANGAN RASULLULLAH, MEMBELANYA, BERSABAR DENGAN KERENAHNYA DIJANJIKAN REZEKI YANG MELIMPAH...INSYA ALLAH KERNA MENGIKUTI SUNNAH RASULULLAH..



GRAFIK GKAP.

20 comments - "MEOW...MEOW..."

Puteri Beribiru delete icon 29 January 2015 at 14:05

awww...kucing ni binatang yang comel sangat..!!
tu senang jatuh sayang tu..

Acik Erna delete icon 29 January 2015 at 14:06

Comel je meow.siap tutup suis

Zaitun delete icon 29 January 2015 at 14:11

Alahai comelnya.

Kakzakie delete icon 29 January 2015 at 16:04

Kalaulah kucing pandai off switch pengsan kita asyik kena mainkan kucing:)
Nak kena save selalu kalau buat kerja di pc.

nohas delete icon 29 January 2015 at 16:05

suka kartun tu, dlm tulisan jawi...meow meow..comel..

Sylarius Yusof delete icon 29 January 2015 at 16:07

Kucing-kucing ni kadang cerdik. Nampak duduk senyap je, bila belakang kita, ada je trick yang dia buat bagi kita bengang. Tapi nak marah pun tak sampai hati. Yer la, kucing ni tengok muka comel, kita pun tak jadi marah. hehe

Diana Rashid delete icon 29 January 2015 at 21:04

ala..ni yang buat tak sabar nak bela kucing nih..heheh

Nick Nashram delete icon 29 January 2015 at 21:51

Saya suke kucing..lebih2 lg kalo yg bulu tebal.rsa cam nk buat bantal je..huhu

Najib Ariyan delete icon 29 January 2015 at 21:52

Erghhhh macam kucing saya jer... kalau kita busy kat komputer dipanggil2nya... bukannya nak makan tapi nak ajak kita main ngan dia... bila boring ditinggalnya kita... tapi tetap sayang kat kucing2 saya

Dunia Zumal delete icon 30 January 2015 at 11:25

Geram tengok meow yang tomey camtu ^-^

paridah delete icon 30 January 2015 at 14:36

ya kucing2 comel mmg memikat hati...tq putri beribiru..

paridah delete icon 30 January 2015 at 14:38

kucing ni boleh brfikir cam kita juga..tq acik erna.

paridah delete icon 30 January 2015 at 14:42

comel n cerdik ni...tq zaitun

paridah delete icon 30 January 2015 at 14:46

hmm...kucin ni cerdik n tau caranya nk cari perhatian ...kdg xterfikir dek kita...tq kakzakie.

paridah delete icon 30 January 2015 at 14:49

hmm mcm kartun akhbar lama yg bertulisan jawi..tq nohas.

paridah delete icon 30 January 2015 at 15:02

kucing2 ni berakal juga n tau berfikir juga rasanya...tmbhan rupanya yg comel menyjuk hati...tq sylarius yusof.

paridah delete icon 30 January 2015 at 15:05

sayangilah kucing walau x membelanya...tq diana.

paridah delete icon 30 January 2015 at 15:11

yeke best ada kucing berbulu tebl..memeluknya...jgn bersin dh...tq nick nashram.

paridah delete icon 30 January 2015 at 15:14

heh..heh..seakan-akn dgn citer grafik tu ya...tentu buat najib tersenyum...tq

paridah delete icon 30 January 2015 at 15:15

zumal bnyk bela kucing mesti dh fhm dgn keletah kucing...tq zumal...

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”