بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM....

BERBICARA PANJANG-PANJANG PENAT JUGA MENULISNYA YA...HARI INI SAMBIL MENYEBUT ZIKIR TASBIH DAN TAKBIR KITA NIKMATI KEINDAHAN KEJADIAN ALLAH YANG AMAT MENAKJUBKAN...















PIC LIKE PAGE FB SERDANG ORCHID NURSERY.

42 ulasan - "ORKID-ORKID UNIK.."

Kakzakie delete icon 10 Disember 2014 11:13 PG

Kakak ni kan PI kalau tengok bunga orkid lama-lama pun tak apa.
Bila masuk blog yg papar bunga orkid memang kakak akan klik berkali-kali naik-turun cursor ulang-ulang tengok - suka!

Puan Wawa delete icon 10 Disember 2014 12:27 PTG

Comeynye bunga orkid..")

Boleh jadi terapi diri ni..")

Cilembu thea delete icon 10 Disember 2014 12:53 PTG

gambar orkid yang pertama unik banget ya,seperti dua bebek warna ungu sedang memadu kasih, sungguh pas untuk hadiah bagi kekasih hati tuh bu.

AMIIZAA delete icon 10 Disember 2014 1:02 PTG

salams kak, cantik sangat....pic 1st ada iras kepala itik,,,,

Etuza Etuza delete icon 10 Disember 2014 1:10 PTG

As'salam Etuza lah antara isan sangat menyukai bunga alam..huuu! terbaik semua unik ciptaaNya..terima kasih ya blog ini..haa ada dua gambar etuza copy ya..mohon izin..Subahanallah

nohas delete icon 10 Disember 2014 1:52 PTG

unik orkid yg first dan last tu..Subhanallah..

Jery Yanuarlan delete icon 10 Disember 2014 2:16 PTG

cantik2 sekali, saya suka yg pertama :)

Ione Nasition delete icon 10 Disember 2014 2:47 PTG

Ya Allah, cantiknya, apalagi gambar nomor 1 dan 7

Khai♥Rin : anies delete icon 10 Disember 2014 3:16 PTG

cantik2 belaka!

Zaitun delete icon 10 Disember 2014 3:38 PTG

Unik dan cantik terutamanya gambar no 1.
Orkid no 2, 5 dan no 9 kak zai ada.

budi purnomo delete icon 10 Disember 2014 4:40 PTG

benar unik dan indah :)

Fidah Shah delete icon 10 Disember 2014 5:03 PTG

Saya suka sangat okid...very nice pic :)

aishah nin delete icon 10 Disember 2014 9:00 PTG

Cantik orkid ni semua. Sejuk mata memandang :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi delete icon 10 Disember 2014 10:38 PTG

Subhanallah.... Cantik dan unik....

Lynn Munir delete icon 11 Disember 2014 12:36 PG

Subhanallah cantiknya, terutamanya okid yang berbentuk itik tu.
Nak kata replika bukan, tapi memang sangat mengujakan mata yang memandang.

Pha Is delete icon 11 Disember 2014 12:47 PG

unik betol.. macam kepala itik pun ada...

Norliza Osman delete icon 11 Disember 2014 2:59 PTG

mmg unik sesgt....subhanaallah begitu hebat ciptaan Allah.

paridah delete icon 11 Disember 2014 9:37 PTG

begitulah kalau dh jadi peminat orkid kakzakie...orkid2 yg jadi koleksi hbs di update hingga terpksa cari pic orkid menarik dimana saja...tq kakzakie.

paridah delete icon 11 Disember 2014 9:42 PTG

benar tu bunga2 cntik boleh jadi terapi minda...tq puan wawa.

paridah delete icon 11 Disember 2014 9:46 PTG

orkid bebek yg comel heh..heh..disini disebut itek...tq chilembu thea.

paridah delete icon 11 Disember 2014 9:50 PTG

wsalam amiiza ya spt itik yg comel...kalau bnyk kudup yg mekar klhatn berderet-deret orkid itik yg cute...tq

paridah delete icon 11 Disember 2014 9:55 PTG

wsalam. subhanallah kejadian Allah yg mngagumkan...silakan copy picnya cikgu...tq

Bin Muhammad delete icon 11 Disember 2014 9:57 PTG

Saya dah agak, mesti kakzakie tak berkelip2 mata melihat gambar2 ni. hehe

paridah delete icon 11 Disember 2014 9:59 PTG

n orkidnya unik kan...tq nohas.

paridah delete icon 11 Disember 2014 10:02 PTG

yes cntik...tq jerry yanurlan.

paridah delete icon 11 Disember 2014 10:05 PTG

yelah wan...tq apakbr wan...

paridah delete icon 11 Disember 2014 10:07 PTG

yes tq anies.

paridah delete icon 11 Disember 2014 10:12 PTG

banyak koleksi orkid zai..tq

paridah delete icon 11 Disember 2014 10:14 PTG

yes...tq budipurnomo.

paridah delete icon 11 Disember 2014 10:17 PTG

yeke...tq fidah shah.

paridah delete icon 11 Disember 2014 10:21 PTG

yelah aisyah nin tq.

paridah delete icon 11 Disember 2014 10:24 PTG

benartu..subhanallah...tq norliza osman.

paridah delete icon 11 Disember 2014 10:26 PTG

tq phais..orkid ni aneka bentuknya.

paridah delete icon 11 Disember 2014 10:27 PTG

orkid yg unik kan...tq lynn munir.

paridah delete icon 11 Disember 2014 10:28 PTG

yes subhanallah...tq zumal.

paridah delete icon 11 Disember 2014 10:45 PTG

heh..heh kakzakie peminat orkid sejati BM...tq

acik idah delete icon 11 Disember 2014 11:37 PTG

Subhanallah... cantiknya kak pi... :)

paridah delete icon 12 Disember 2014 11:40 PG

YALAH IDAH...TQ

ANAK KUALA delete icon 13 Disember 2014 9:38 PG

Semuanya CANTIK kak......satu kepuasan dan kedamaian bila melihat ianya kembang mekar...

paridah delete icon 13 Disember 2014 9:55 PG

yela orkid2 cntik n unik ni mmg mengujakan kita...tq dik ANAK UALA.

Etuza Etuza delete icon 13 Disember 2014 12:45 PTG

http://madey09.blogspot.com/2014/12/soal-agama-pilihan-blogger-etuza.html klin ni ya..mohon kongsi..kan kepada blogger Paridah

paridah delete icon 13 Disember 2014 4:14 PTG

ok jer cikgu...tq

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”