بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...

ORKID-ORKID HUTAN YANG MENAWAN.






Photo: Coming Soon open 4 sale...

Photo: Anosmum dah brkmbang..... Indahnya ciptaan mu Ya Allah...
http
PIC LIKE PAGE ORKID HUTAN.

24 comments - "ORKID-ORKID HUTAN...SUBHANALLAH CANTIKNYA..."

Kakzakie delete icon 17 December 2014 at 15:39

Cantiknya!
Kakak kalau dpt satu species pun jadilah..
Biasa kalau orkid hutan tahan lasak.

nohas delete icon 17 December 2014 at 15:49

cantiknya ..first time tengok orkid dlm photo 1 & 2 tu..unik..

Khai♥Rin : anies delete icon 17 December 2014 at 16:06

siapa empunya orkid tu ya...mesti x tido dok belek2 orkid tu ;-)

Zaitun delete icon 17 December 2014 at 16:13

SubhanaAllah...speechless. Tersangatlah cantik. Orkid hutan harganya sangat mahal. Kalau pergi Sungai Buloh pun harga dia beratus.

AMIIZAA delete icon 17 December 2014 at 16:31

kak cantiknya....tak berkelip2 saya tgk....

Etuza Etuza delete icon 17 December 2014 at 17:57

sayang sekali ya..tak nampak gambar orkid tu. Nanti akan kembali ya ...memang Etuza bermasalah line..sometime kuat but selalunya tak kuat..

Fidah Shah delete icon 17 December 2014 at 20:54

MashaAllah...chantikkk sangat!!!

Jari Manis delete icon 17 December 2014 at 22:16

ha'alah...cantik dan menawan sgt

Qaseh Vee delete icon 17 December 2014 at 23:58

cantik ... wangi tak . ni lah kelebihan orkid . bunganya macam2 ...

Etuza Etuza delete icon 18 December 2014 at 07:16

sayang sekali Etuza dapat tengok 3 sahaja yang lain tak timbul...Etuza cadangkan download Photoscape ya..sebeb dalam satu muka gambar kita boleh letak 4 atau 3 terus gambar..jimat ruang..cadangan sahaja ya..Etuza dahulu inilah masalah ramai blogger komen b\kecilkan gambar atau buat set gambar dalam satu muka gambar ..senang kata mereka..

babYpose delete icon 18 December 2014 at 08:28

orkid macam ni pum ada, first time temgok ni ..yang soft pink tu macam yang duk buh kat rambut kan..

paridah delete icon 18 December 2014 at 10:03

kalau dlm kebun getah r hutan boleh kita temui pelbagai jenis orkid yg cantik berbunga tapi jgn pandai2 ambil bawa balik kerumah takut bila mlm dia menangis heh..heh..seram kan...tq kakzakie.

paridah delete icon 18 December 2014 at 10:04

orkid ni harum juga...tq nohas.

paridah delete icon 18 December 2014 at 10:05

yela terpesona mandangnya tq anies.

paridah delete icon 18 December 2014 at 10:08

orkid di sg.buluh tu kalau cntik n pelik sdikit bentuknya mesti mahal sgt tapi dpt pandang pun ok zaitun...tq

paridah delete icon 18 December 2014 at 10:09

heh..heh..pesona orkid mmg gitu amiiza...tq

paridah delete icon 18 December 2014 at 10:11

yela line cikgu agak lembab sikit...kena tunggu lama baru hbs loading...tq

paridah delete icon 18 December 2014 at 10:13

hmm cantik...tq fidah shah.

paridah delete icon 18 December 2014 at 10:14

orkid2 ni mmg cntik..tq JM.

paridah delete icon 18 December 2014 at 10:16

Bunga orkid ni jenis yg wangi...kebiasaannya orkid hutan gitu..tq QV

paridah delete icon 18 December 2014 at 10:22

YEKE..Kdg pic yg dikongsi dari web org lain mudah hilng..kak ni bukan reti sgt teknik photoscape ni...kak buat apa yg boleh jerlh..heh..heh..tq cikgu.

paridah delete icon 18 December 2014 at 10:23

orkid2 ni mcm2 jenis apa lagi yg hybrid...tq babYpose.

Sylarius Yusof delete icon 18 December 2014 at 14:30

Cantik-cantik bunga orkidnya ni kan.

paridah delete icon 18 December 2014 at 15:49

ORKID HUTAN YG CNTIK..TQ SYLARIUS YUSOF...

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”