بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...

KALAU BINATANG ADA FACEBOOK BEGINILAH JADINYA
Inilah catatan yang dapat dikutip dari sebahagian frenz saya …
NYAMUK : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang, burp... Alhamdulillah…
CICAK : Isteriku tersepit pintu!
AYAM : Kawan2…kalau esok aku tak update…bererti aku sudah di goreng….I luv u all… jangan lupa buat kenduri arwah untuk aku yaa..
KUCING: Baru je add awek sebelah rumah… keturunan PARSI beb!!!
IKAN EMAS: Bilalah boleh makan makanan yang sedap sikit. Asyik-asyik biji-biji kecik warna warni tu je. Hello, I muak okeyyyy!!
KATAK: Harap-harap malam ni hujan, lama betul tak main air hujan, rinduuuu....
KAMBING: Gatalnya badan ni, hmm kejap lagi la mandi. malaslah pulak....
UnlikeFB NORADABI ROSDI.

23 ulasan - "FB OH FB...SENYUM SIKIT.."

Aku Penghibur delete icon 24 Ogos 2014 10:39 PG

Hahahaha kalau ada facebook memang susah.. Ayam sebelum sembelih tu update status dulu

paridah delete icon 24 Ogos 2014 11:12 PG

hahahaha...agaknya lah kot kan...tq Aku Penghibur....

Kang Ucup delete icon 24 Ogos 2014 11:31 PG

ada-ada saja binatang main facebook :D

paridah delete icon 24 Ogos 2014 11:44 PG

heh..eh..bisa aja dong...tq Kang Ucop.

Fiu S delete icon 24 Ogos 2014 12:16 PTG

xixixixixixixixixix, mbak paridah ada ada nih tulisannya ..... crtaya lucu ,,,,,, :D

Ahmad Zu Mal Md Rayi delete icon 24 Ogos 2014 12:18 PTG

Wah, kalau semua tu ada akaun facebook, zumal cepat2 nak add ^_^

media2give delete icon 24 Ogos 2014 3:48 PTG

jalan-jalan kesini lagi.. salam sukses selalu :)

Cilembu thea delete icon 24 Ogos 2014 3:49 PTG

lumayan hiburan tengah hari bro..wekwekwek

paridah delete icon 24 Ogos 2014 5:43 PTG

heh..heh..heh...berkawan biar ramai xkira siapa kan zumal...tq.

paridah delete icon 24 Ogos 2014 5:46 PTG

yes...saling mengerti...heh..heh..heh..lelucon hujung minggu...tq Fiu S

wa delete icon 24 Ogos 2014 5:47 PTG

He he he..kelakar.. :-)

paridah delete icon 24 Ogos 2014 5:47 PTG

terima kasih media2give...selalu2lah ke sini.

paridah delete icon 24 Ogos 2014 5:48 PTG

yes bro..ha..ha..ha..tq Cilembu thea

paridah delete icon 24 Ogos 2014 5:49 PTG

tq wa..hiburkan hati jgn stres.

Muhammad Khairuddin Lim delete icon 24 Ogos 2014 7:36 PTG

kelakar....salam syawal...

paridah delete icon 24 Ogos 2014 9:42 PTG

tq MKL..salam syawal.

Nick Nashram delete icon 25 Ogos 2014 8:39 PG

kalo la cicak yg dalam rumah tu ade fb, xboleh tido la jawabnye..hehe

paridah delete icon 25 Ogos 2014 10:55 PG

heh..heh...tq Nick Nashram.

miranadia delete icon 25 Ogos 2014 3:15 PTG

saya pernah tengok benda ni. tapi ada extra. kalau babi ada fb status dia mesti camni, 'aku pelik dengan manusia, langgar batu tapi aku yang dipersalahkan'. =]

paridah delete icon 25 Ogos 2014 9:54 PTG

heh..heh..heh...gelak besar kak...ye tak ye juga...langgar batu babi yg dimarah...tq miranadia.

Bin Muhammad delete icon 26 Ogos 2014 8:29 PTG

Mesti menarik kan... Mesti banyak isu dan cerita pasal manusia. hehe

paridah delete icon 27 Ogos 2014 9:34 PG

kita langsung xterfikir komen mrk tentang kita kan..ha..ha..tq BM.

Yun Sing delete icon 2 September 2014 9:11 PTG

Bhuahahahahaha xD

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”