بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
ASSALAMUALAIKUM...

KALAU BINATANG ADA FACEBOOK BEGINILAH JADINYA
Inilah catatan yang dapat dikutip dari sebahagian frenz saya …
NYAMUK : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang, burp... Alhamdulillah…
CICAK : Isteriku tersepit pintu!
AYAM : Kawan2…kalau esok aku tak update…bererti aku sudah di goreng….I luv u all… jangan lupa buat kenduri arwah untuk aku yaa..
KUCING: Baru je add awek sebelah rumah… keturunan PARSI beb!!!
IKAN EMAS: Bilalah boleh makan makanan yang sedap sikit. Asyik-asyik biji-biji kecik warna warni tu je. Hello, I muak okeyyyy!!
KATAK: Harap-harap malam ni hujan, lama betul tak main air hujan, rinduuuu....
KAMBING: Gatalnya badan ni, hmm kejap lagi la mandi. malaslah pulak....
UnlikeFB NORADABI ROSDI.

23 comments - "FB OH FB...SENYUM SIKIT.."

Aku Penghibur delete icon 24 August 2014 at 10:39

Hahahaha kalau ada facebook memang susah.. Ayam sebelum sembelih tu update status dulu

paridah delete icon 24 August 2014 at 11:12

hahahaha...agaknya lah kot kan...tq Aku Penghibur....

Kang Ucup delete icon 24 August 2014 at 11:31

ada-ada saja binatang main facebook :D

paridah delete icon 24 August 2014 at 11:44

heh..eh..bisa aja dong...tq Kang Ucop.

Fiu S delete icon 24 August 2014 at 12:16

xixixixixixixixixix, mbak paridah ada ada nih tulisannya ..... crtaya lucu ,,,,,, :D

Ahmad Zu Mal Md Rayi delete icon 24 August 2014 at 12:18

Wah, kalau semua tu ada akaun facebook, zumal cepat2 nak add ^_^

media2give delete icon 24 August 2014 at 15:48

jalan-jalan kesini lagi.. salam sukses selalu :)

Cilembu thea delete icon 24 August 2014 at 15:49

lumayan hiburan tengah hari bro..wekwekwek

paridah delete icon 24 August 2014 at 17:43

heh..heh..heh...berkawan biar ramai xkira siapa kan zumal...tq.

paridah delete icon 24 August 2014 at 17:46

yes...saling mengerti...heh..heh..heh..lelucon hujung minggu...tq Fiu S

wa delete icon 24 August 2014 at 17:47

He he he..kelakar.. :-)

paridah delete icon 24 August 2014 at 17:47

terima kasih media2give...selalu2lah ke sini.

paridah delete icon 24 August 2014 at 17:48

yes bro..ha..ha..ha..tq Cilembu thea

paridah delete icon 24 August 2014 at 17:49

tq wa..hiburkan hati jgn stres.

Muhammad Khairuddin Lim delete icon 24 August 2014 at 19:36

kelakar....salam syawal...

paridah delete icon 24 August 2014 at 21:42

tq MKL..salam syawal.

Nick Nashram delete icon 25 August 2014 at 08:39

kalo la cicak yg dalam rumah tu ade fb, xboleh tido la jawabnye..hehe

paridah delete icon 25 August 2014 at 10:55

heh..heh...tq Nick Nashram.

miranadia delete icon 25 August 2014 at 15:15

saya pernah tengok benda ni. tapi ada extra. kalau babi ada fb status dia mesti camni, 'aku pelik dengan manusia, langgar batu tapi aku yang dipersalahkan'. =]

paridah delete icon 25 August 2014 at 21:54

heh..heh..heh...gelak besar kak...ye tak ye juga...langgar batu babi yg dimarah...tq miranadia.

Bin Muhammad delete icon 26 August 2014 at 20:29

Mesti menarik kan... Mesti banyak isu dan cerita pasal manusia. hehe

paridah delete icon 27 August 2014 at 09:34

kita langsung xterfikir komen mrk tentang kita kan..ha..ha..tq BM.

Yun Sing delete icon 2 September 2014 at 21:11

Bhuahahahahaha xD

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”