بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
HARTAKU TERLALU SEDIKIT BERBANDING MEREKA YANG MEWAH KAYARAYA. TAPI AKU SANGAT-SANGAT MEMERLUKAN HARTAKU YANG SEDIKIT ITU UNTUK MENERUSKAN KELANGSUNGAN HIDUPKU SEKIRANYA ALLAH MENGATAKAN TAKDIRNYA BEGITU UNTUKKU.

HARTA YANGKU MAKSUDKAN ITU HANYALAH SISA-SISA TENAGA YANG DIKEMBALIKAN KEPADAKU SETELAH TIGA TAHUN TERLANTAR AKIBAT KEMALANGAN JALAN RAYA.

SEKIAN LAMA AKU MENGURUSKAN HIDUPKU MEMBESARKAN ANAK-ANAK DENGAN TENAGAKU YANG SEDIKIT ITU KINIKU RASA ALLAH SEDANG MEMPERLIHATKAN TANDA-TANDA BAHAWA APA YANG DIPINJAMKAN KEPADAKU AKAN DIAMBIL KESELURUHANNYA.

HANYA BERSEDIA PASRAH DAN REDHA. INNALILLAH,,,DARIPADA ALLAH KITA DATANG  KEPADA-NYA KITA KEMBALI....

DAPAT BERINTERAKSI DI LAMAN MAYA BERSAMA TEMAN-TEMAN YANG SUDI MEMBACA SETIAP CATATANKU SANGAT MENGGEMBIRAKANKU, MOHON MAAF SETIAP SEGALA KEKURANGAN YANG TERSENGAJA ATAU TIDAK.

TERIMAKASIH BANYAK KAWAN-KAWAN FB/BLOG YANG MENDOAKAN KESEMBUHANKU...INSYAALLAH DOA-DOA YANG TULUS SUCI AKAN BERKAH MENEMBUSI HIJABNYA...AMIN!

6 comments - "HARTA YANG HILANG...."

Kesuma Angsana delete icon 6 November 2012 at 16:13

Kak, KA sentiasa mendoakan kesejahteraan hidup buta akak ye ! keep blogging ye, KA follow terus

Irfa delete icon 6 November 2012 at 18:41

smoga hak yang dijanjikan itu ada

paridah delete icon 7 November 2012 at 16:53

tksh KA selalu doakn kak...kak trpksa menulis utk mngubati jwa raga yg sakit dik...

paridah delete icon 7 November 2012 at 16:57

tksh irfa...insyaAllah hak yg djnjikn mudhan ada...

Hasnah Rahimah Rahim delete icon 7 November 2012 at 22:14

Rasa sedih sangat bila membaca rintihan Sis. Banyak-banyak bersabar ya, Sis? Semuga Allah SWT akan tetap mengurniakan kekuatan dan kesejahteraan kepada dirimu. InsyaAllah.....

paridah delete icon 8 November 2012 at 08:06

tksh bnyk dik hasnah rahimah dulu kak rasa postif wlau lumph pd usia 29 thn akn pulh suatu hari klak...kak lalui ranjau itu slama 25 thn dik...kini kak rasa amt lmh n hlg semangat sbb kak xsuka hdp mnyushkn org lain..

Terima kasih bersama Karyaku...Paridah Ishak. Komen anda amat dihargai... “Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”